ANDRÈ SVENSSON

Jag heter André Svensson, bor i Höganäs, blir under året 23 år gammal och har varit medlem på S:t Arilds Golfklubb sedan 2002. Ny i personalen alltså, men gammal på klubben..

Jag fick officiellt hcp år 2005, vid 10 års ålder. Samma säsong spelade jag ner mig till 16,9 i hcp. Jag har sedan dess representerat klubben i alla olika lag, knatteligan, foursomeligan, junior tour, jsm-klubblag och klubbens herrlag. Har spelat mängder av juniortävlingar runt om i Sverige och jag har under de två senaste säsongerna spelat på Nordic Golf League, en tour för elitspelare runt om i Norden där nivån är strax under Europas Challenge Tour. Med andra ord har jag mycket erfarenhet av tävlingsspel och spelstrategi, något som jag gärna delar med mig av.

Jag älskar golf och har mer eller mindre levt på golfbanan under de senaste 10 åren och har som plan att göra det många år till. Jag bestämde mig därför i höstas för att gå steg 1 i Golfens Tränarutbildning, TAU. När sedan tjänsten som tränarassistent dök upp här på S:t Arild, såg jag det som en perfekt möjlighet att kunna kombinera tränaryrket med min egen satsning.

Jag arbetar efter filosofin att alla golfare har en personlig sving och att det är från den allt utgår ifrån. För som man brukar säga, ingen människa är den andra lik…

André Svensson
Assisterande pro

andre@starild.se
0761654226