GOLFRESOR OCH GOLFSKOLOR UTOMLANDS

Följ med på golfskola till Spanien den 30 oktober-6 november 2021
Fjärde gången gillt!

Den långdragna pandemin har gjort att vi har fått ställa in de tre senaste golfresorna. Nu gör vi ett fjärde försök och förhoppningsvis så är läget ett helt annat framåt hösten efter sommarens vaccinationer.  

Golfresan som är planerad till den 30 oktober-6 november går till Costa Ballena och ligger på Spaniens sydvästkust i regionen Costa de la Luz i närheten av Cadiz och Jerez. De 27 hålen, deras fantastiska korthålsbana och övningsområden är alla designades av José María Olazábal. Vi har varit där tidigare och det är ett mycket bra ställe!

I PDF:en nedan kan du läsa mer om anläggningen, hotellet och golfskolan. Där ligger även en länk för anmälan till resan. Nedan ligger även ett brev från Golfbreaks som berättar vad som gäller kring bokningar under rådande situation.

Har du frågor eller känner dig osäker på något så tveka inte att höra av er till Peter eller Therés Larsson eller direkt till Fredrik Wickman på Golfbreaks.

Som många andra är vi riktigt sugna att komma iväg utomlands och genomföra våra trevliga golfskolor – hoppas att du har lust och möjlighet att följa med! 😊