GOLFPAKET & BOENDE

 

Golfpaket med boende på Rusthållargården

Njut av en härlig vistelse och låt personalen på Rusthållargården ta hand om dig ett par dagar.

Berget, havet och ljuset är omgivningarna som ger förutsättningar för en skön och harmonisk vistelse. Du ges möjlighet att koppla av i en personlig miljö med gamla traditioner.


 

 
 

Golfpaket med boende på Arilds Vingård

Bara ett stenkast från S:t Arilds golfbana hittar ni en av norra Europas största vingårdar.

På Arilds Vingård välkomnas du in i vinets värld, och varför inte ta en vinprovning och vingårdsvisning efter en dag på golfbanan.

På deras restaurang kan ni äta gott, njuta av de fantastiska vyerna över vinfälten och ni kan naturligtvis testa deras egna viner och destillat.

 

 

 

Golfpaket på kullaberg på Kullagårdens Wärdshus

Deras golfpaket inkluderar boende, mat och golf på Mölle GK och S:t Arild GK.

Testa svingen och smaklökarna i en fantastisk natur med golfbanor som slingrar sig upp och ner för kullarna i nordvästra Skånes naturreservat. Boende och mat serveras på Kullagårdens Wärdshus, med anor från tidigt 1500-tal.


Du hittar Kullagårdens Wärdshus längst ut på Kullahalvön på Mölle GK med en fantastisk utsikt mot havet.

 

 
 

Förmånliga golfpaket på Hotell Erikslund

Nordvästra Skåne är världens näst golfbanetäta område, bara i Florida ligger banorna tätare. Här bjuds på hela 25 golfanläggningar och 31 banor inom 40 minuter från Ängelholm. Mitt i detta distrikt med direkt access till E6:an ligger Hotell Erikslund. Hotellet har egen restaurang, Spa och stort gym med ledarledda träningspass varje dag. 

 

 

 

 

 
 

HUS 57 i Ängelholm - närhet till allt

Best Western Plus HUS 57, som öppnade den 15 Mars 2018 är beläget i Ängelholm med närhet till hela det fantastiska utbudet på Bjärehalvön i norr, den vackra kustremsan i väster, närheten till Helsingborg i söder och fina vandringsleder i öster.

Hotellet består av 112 rum i sju olika kategorier. I den trevliga restaurangen på entréplan finns det plats för 150 gäster och den är öppen för såväl hotellets gäster som för allmänheten. I hotellets källarvåning finns ett mindre Spa, med en 50 cm djup, stilla varmpool, en bubbelpool och bastu, samt relax.

 
 

Golfpaket med boende på First Hotel Kärnan i Helsingborg

Hotellet ligger mitt emot “Knutpunkten”, navet med alla tåg-flyg- och båtförbindelser i Helsingborg.

First Hotel Kärnan erbjuder golfpaket efter dina behov där du  får med dig ett picnicpaket ut på banan som ger dig en liten extra energikick.

Du bor i personligt inredda rum och efter rundan kan du k
oppla av i deras trevliga biblioteksbar med fullständiga rättigheter och glada priser. Du kan även boka deras bastu för en välbehövlig relax efter din golfrunda.

 
 

Lika gott som vackert - Margretetorp

Efter en runda på golfbanan kan det vara skönt att koppla av utomhus i ett av Margretorps Gästgiveris Spabad innan du avnjuter en middag i deras anrika restaurang.

När du vaknar på morgonen, efter en skön natt, öppnar du dörren ut mot innegården, där du kan njuta av vackra växter och små bäckar i en rofylld miljö. 
Allt för att du ska känna dig riktigt utvilad efter en vistelse på deras klassiska gästgiveri.