GOLFPAKET & BOENDE

 

Golfpaket med boende på Rusthållargården

Njut av en härlig vistelse och låt oss ta hand om dig ett par dagar. Berget, havet och ljuset är omgivningarna som ger förutsättningar för en skön och harmonisk vistelse. Vi ger dig möjlighet att koppla av i en personlig miljö med gamla traditioner.

Varmt välkommen att vara vår gäst, för oss är inget viktigare än ni! 
 

Golfpaket på kullaberg på Kullagårdens Wärdshus

Våra golfpaket i Skåne inkluderar boende, mat och golf på Mölle GK.
Testa svingen och smaklökarna i en fantastisk natur med golfbanor som slingrar sig upp och ner för kullarna i nordvästra Skånes naturreservat. Boende och mat serveras på Kullagårdens Wärdshus, med anor från tidigt 1500-tal.
Du hittar oss längst ut på Kullahalvön, med en fantastisk utsikt mot havet.

 
 

Förmånliga golfpaket på Hotell Erikslund

Vi finns verkligen mitt i Skåne Nordvästs Golfdestination No.1 som är världens näst mest golfbanetäta område. Bara i Florida ligger banorna tätare. Här bjuds på hela 25 golfanläggningar och 31 banor inom 40 minuter från Ängelholm.

 
 

Golfpaket med boende på Arilds Vingård

Bara ett stenkast från St Arilds golfbana hittar ni en av norra Europas största vingårdar. På Arilds Vingård välkomnar vi er in i vinets värld, och varför inte ta en vinprovning och vingårdsvisning efter en dag på golfbanan. På vår restaurang kan ni äta gott, njuta av de fantastiska vyerna över vinfälten och ni kan naturligtvis testa våra egna viner och destillat.

 

 

 

 

-Lika gott som vackert- Margretetorp

Efter en runda på golfbanan kan det varav skönt att ta och koppla av i ett av våra spabad utomhus innan du avnjuter en middag i vår restaurang.
När du vaknar på morgonen, efter en skön natt, öppnar du dörren ut mot innegården, där du kan njuta av vackra växter och små bäckar i en rofylld miljö.

Allt för att du ska känna dig riktigt utvilad efter en natt på vårt gästgiveri.