Välkommen till S:t Arild Golfklubb

S:t Arild golfklubb ligger inte långt från de välkända semesterorterna Viken, Mölle, Skäret och Arild. Vår vackra 18-hålsbana, som håller hög internationell standard, bjuder på lagom utmanande golf i fin miljö. Många trädholmar, skogsdungar och idylliska småsjöar utgör naturliga hinder. Vidare finns det en mycket inspirerande 9-håls par 3 bana, komplett med vattenhinder, bunkrar och trädholmar.

Utöver själva banan har S:t Arild Golfklubb en avslappnad atmosfär på den gamla skånegården. En skön uteservering och en välsorterad golfshop, övningsområde och drivingranch.

En av Sveriges bästa banor

S:t Arild håller placeringen i golfsverige som nr 23. Många riktigt bra klubbar är med i rankingen, men vi håller vår fina placering även i år. Det är ansedda tidningen GolfDigest som varje år rankar de 50 bästa banorna i Sverige och vi har länge varit i topp på den listan, något som vi är stolta över.

”En layout som tilltalar alla kategorier av spelare. En avslappnad atmosfär på den gamla skånegården. Med varsam hand och stor känsla för landskapet har Jan Sederholm utnyttjat de naturliga hindren och skapat en utmärkt balans mellan långa och korta hål. Bra på våren, bra på sommaren och fantastisk på hösten.”

Golfkrogen

Krogen är stängd för säsongen.