12 klubbmästare och tre Arildsmästare korade

Helgens KM och Arildsmästerskap blev lite av en déjà-vu från förra årets mästerskap med åsk- och regnavbrott under första dagens spel.

Lagom till att herr/pojk och dam/flick klassen skulle gå ut sitt andra varv i lördags drog ett hiskeligt oväder in rakt över banan. Efter två och en halv timmes uppehåll kunde spelet återupptas och beslutet blev att Arildsmästerskapets första rond skulle slutföras eftersom sista bollen var på hål 13 men att herr/pojk och dam/flick klassernas andra rond ställdes in då inte alla bollar ens hade hunnit starta sitt andra varv.

Precis som ifjol så blev det i stort sett uppehåll under söndagen och ingen åska men istället en ordentligt tuff vind. Under första varvet spelade deltagarna i Arildsmästerskapen tillsammans i sina klasser (A, B och C) och under söndagens avslutande rond så seedades bruttoresultaten och spelarna gick tillsammans i respektive KM åldersklass.

Totalt vaskades under helgen 12 nya klubbmästare och tre stycken Arildsmästare fram. Vi gratulerar alla segrare och tackar alla deltagare för en lååång men riktigt rolig och spännande helg:

KM Herr KM dam
Sebastian Lundberg Isabella Ramsay

KM pojk KM flick
Sebastian Lundberg Emma Larsson

KM H22 KM D22
Patrik Johannesson Inga deltagare

KM H50 KM D50
Petter Cavell Pia Zaar

KM H60 KM D60
Per Hall Stina Carlsson

KM H70 KM D70
Carl-Gustav Gudmundsson Beatrice Davoust

KM H75
Ronny Petersson

Prisutdelningen för KM kommer att ske på klubbens höstårsmöte den 27 november.

Arildsmästerskapen A-klass
1. Thomas Lundblad
2. Per Hall
3. Ronny Petersson

Arildsmästerskapen B-klass
1. Göran Lengqvist
2. Jakob Bjerkefeldt
3. Patrick David

Arildsmästerskapen C-klass
1. Agnetha Edwardson
2. Pia Zaar
3. Mikael Ahlström

Prisutdelningen för Arildsmästerskapen skedde direkt efter tävlingen.

>> Alla resultat från KM och Arildsmästerskapet 2019