Anmäl dig idag till Golf Huvudstaden Halmstad Tour som presenteras av Golf Digest

På söndagen, den 25 augusti, är det dags för en av årets roligaste tävlingar med ett av de bästa prisborden; Golf Huvudstaden Halmstad Tour som presenteras av Golf Digest!

Anmälan dig idag - tävlingen är öppen för alla!

Vi spelar en tvåmanna scramble med ett mycket attraktivt prisbord från tävlingens sponsorer. Tävlingen är en deltävling i en större tävlingsturné där 1:an och 2:an vinner platser till finaltävlingen i Halmstad som avgörs 13-14 september.

Under finaldagarna bjuds finalisterna på två dagars golfspel, inklusive middag med underhållning och boende. Under finalhelgen tävlar finalisterna om attraktiva utlandsresor. I varje deltävling står dessutom fler fina priser på spel - såsom sköna golfpaket och upplevelser i Halmstad samt produkter från PING. Mer information om tävlingsturnén på: 
https://www.golfdigestevent.se/tavla/

Tävlingen är öppen för golfare födda 2001 eller tidigare. Du som förälder kan spela med din junior, som är 12-17 år genom att anmäla er per telefon till tävlingsledningen.

Max hcp 36/spelare och hcp 72 för respektive lag. Lagen måste välja sju utslag från respektive spelare och resterande fyra är valfria.

OBS! ETH krävs för att få deltaga i tävlingen. För att ta del av eventuellt pris krävs personlig närvaro av minst en från laget vid prisutdelningen!

Anmälningsavgift: 300 kr/person. Tävlingsgreenfee: 200 kr/person som betalas vid anmälan.

Medlemmar i S:t Arild GK, Mölle GK och Höganäs GK betalar ingen tävlingsgreenfee.

Kanonstart 09:00 - Gemensam samling för information om dagen sker 08.30.

Anmälan via Min Golf senast fredagen, den 23/8, klockan 12.00
https://mingolf.golf.se/Competition/1759638

Hoppas att du har lust och möjlighet att vara med – varmt välkommen! 😊

Kommentarer