Årets Golfvecka blev en riktig folkfest

I lördags avslutades Golfveckan och vi kan med stor glädje och stolthet konstatera att årets golfvecka blev precis den lyckade folkfest som vi hade önskat. 770 tävlingsdeltagare peggade upp på S:t Arild mellan lördag och lördag vilket var en ökning med hela 102 spelare mot ifjol!

Att tävlingsveckan blev så lyckad är ett resultat av stort engagemang, hårt arbete och en underbar klubbkänsla. Klubbens ordförande Peter K Andersson hade genom sitt företag Fremlab fixat fram scen och ljudanläggning för informationsgenomgångar, prisutdelningar och auktioner vilket gav en härlig stämning och fin inramning under tävlingsdagarna. Vårt krögarpar Jonas och Chalinvalay hade hyrt in trubadur Morgan Dahlqvist som underhöll deltagarna i samband med deras läckra och mycket prisvärda grillbufféer under veckan.

Tävlingskommittén gjorde som vanligt ett hästjobb inför och under hela tävlingsveckan och såg till att allt flöt på bästa tänkbara sätt. Utan ert hårda arbete och alla de timmar ni frivilligt lägger ner så går det aldrig att leverera en så här fin upplevelse för våra tävlingsspelare – stort tack!

Bankillarna som fick sätta klockan på 04.00 under hela veckan har fått idel lovord från deltagarna och presenterade en bana i riktigt fint skick trots det höga trycket från både spel och sol under veckan!

Stort tack alla generösa sponsorer för era fantastiskt fina prisbord!

Trademan Paradis by the Green
Rusthållargården S:t Arilds Golfshop
Per i Viken Golfhuvudstaden
Valvet mäklarfirma Hotellet & Co