Årets tävlingssäsong är igång

Årets första klubbtävling Uppsvingen avgjordes söndagen den 29 april i ett strålande vårväder.

Uppsvingen sponsrades som tidigare år av Restaurang Bryggan i Höganäs. Denna gång med tre fina huvudpriser samt Lucky Looser pris och Jumbopris. Prisbordet kompletterades med ytterligare fem priser från Golfshopen.

Hela 54 lag kom till spel denna vackra söndag morgon. Kanonstart skickade iväg 108 förväntansfulla spelare på en fantastisk bana. Det blev en riktigt bra start på golfsäsongen med en avslutande Thai-buffé på vår nya golfkrog.

Resultaten var mycket jämna men duon Dennie Larsson och Peter Hjelm tog hem segern på 59 netto. På andra plats kom Johan Magnuson och Jonas Andersson på 61 netto. På tredje plats kom Anders Johansson och Håkan Lundgren med 63 netto.

>> Resultatlista Uppsvingen 2018

Vi hoppas att samtliga spelare hade en härlig dag och att vi ser er på kommande klubbtävlingar.
Nästa tävling är Flaggtävling den 6 juni.

>> Klicka här för mer information och anmälan

/ Tävlingskommittéen genom Bengt-Åke Edwardson