Bella tog sin femte titel på Swedish Golf Tour

Klubbens Europatourspelare Isabella Ramsay låg sju slag bakom ledaren inför sista varvet av Säljfast Ladies PGA Championship på Sölvesborgs Golfklubb. Med klubbkompisen och vår assisterande pro André Svensson på bagen avslutade Bella med fyra birdies de sista sex hålen för en avslutande 67 rond (-5). Detta som var hela tävlingens lägsta rond tog in Bella i särspel om den åtråvärda PGA Mästartiteln.

Hon ställdes mot formstarka Sofie Bringner från Hills Golfklubb som har slutat topp tre de senaste tre tävlingarna på Swedish Golf Tour. Återigen drog Bella det längsta strået och tog på andra särspelshålet hem årets andra seger på Swedish Golf Tour och hennes femte i kärriären. Stort grattis Bella!

Nu väntar lite träning, lektionsgivning och arrangemanget Bella Open på hemmaplan innan det bär av till Slite Open på Gotland den 16–17 augusti och sedan vidare för spel på Europatouren med tävlingar i Frankrike och Spanien.

>> Hela resultatlistan från Säljfast Ladies PGA Championship