Bli medlem 2022 - ett medlemskap, två klubbar och 54 hål

Mitt i Kullabygdens natursköna omgivningar ligger en vacker 18-håls parkbana, rankad som en av de 50 bästa banorna i Sverige (Nr 42 i Svensk Golf ranking 2020). Det havsnära läget med Skälderviken på ena sidan och Kattegatt på den andra gör det gynnsamt för golf under större delen av året.

Anläggningen innefatts även av en 18-håls korthålsbana, stora övningsområden, en Titleist range och en fullutrustad inomhusakademi för custom-fitting och lektioner året runt.

Vår populära golfkrog Paradis by the Green erbjuder både svensk husmanskost och klassiska golfrätter men är även en äkta Thairestaurang med ett stort utbud som även erbjuds som take away.

I klubbhuset hittar du en välsorterad Golfstore Flagship butik med ett stort urval kläder, skor, klubbor och tillbehör för ditt golfspel. 

I medlemskapet på S:t Arild Golfklubb ingår även fritt spel på Mölle Golfklubb nio månader om året.

Vi kan stolt presentera att vi idag har ca 1200 unika medlemmar. S:t Arild är en klubb som värnar om sina medlemmar och vi gör allt för att skapa förutsättningarna för att du ska trivas med vår anläggning och den verksamhet som vi erbjuder. Våra ideellt arbetande kommittéer är fundamentet i den idrottsliga och sociala verksamheten på klubben och skapar en trivsam och härlig stämning bland våra medlemmar. Deras hårda arbete är oerhört värdefullt och helt avgörande för klubbens olika arrangemang, aktiviteter och tävlingar för både herrar, damer, seniorer och juniorer.

Som ny medlem erbjuds du ett prova på medlemskap under första året. Vi vill att du ska kunna säkerställa att du trivs med vår anläggning och den verksamheten som vi erbjuder innan du förvärvar en spelrätt. Som prova på medlem erhåller du samma medlemsförmåner, rabatter och spelutbyten som övriga medlemmar.  

Vill du veta mer om vår anläggningen och våra medlemskap så tveka inte att höra av dig till klubbens VD och Sportchef Peter Larsson på peter.larsson@starild.se 

Varmt välkommen till S:t Arilds Golfklubb!


>> Läs mer om våra medlemskap här
>> Ansök om medlemskap här
>> Läs mer om vår gröna kort utbildning här

 

Kommentarer