Cross Country by JK nu på söndag 21/10

Tävlingen som kommer att spelas som en nio håls singeltävling kors och tvärs över hela anläggningen kommer att planeras och genomföras av våra elitjuniorer.

Tillsammans med övriga juniorer kommer de att hitta på en massa roliga aktiviteter under dagen. Vad sägs om lyxen att hyra en caddie, köpa en drive som du bara kan drömma om, utmana våra vassaste spelare i en närmasthåltävling, få dina klubbor tvättade, dina skor putsade och mycket annat skoj! Genom att delta under denna roliga dag så stöttar du våra juniorer genom att alla intäkter oavkortat går till klubbens juniorverksamhet!

Eftersom det är sista helgen som restaurangen kommer att hålla öppet så erbjuder Golfkrogen en läcker Thaibuffé för 69 kronor för alla spelare och medföljare.

I shopen kommer du att hitta specialerbjudanden från våra leverantörer så se till att passa på att vara ute i god tid med årets julklappsinhandling.

På eftermiddagen med start 14.00 så avslutas årets juniorträning med spel på Lilla banan för alla juniorer som har varit med i årets träning. Separat inbjudan har gått ut via Svenskalag till alla juniorer.

Cross Country by JK har kanonstart 10.00 och det är gemensam samling och regelgenomgång 09.15 vid puttinggreenen.
Startavgift: 100 kr/person betalas vid anmälan i Min Golf. Det går även i undantagsfall att anmäla/betala kontant eller med kort i shopen.
Tävlingsgreenfee: 200 kr/person betalas vid anmälan. OBS! Medlemmar i S:t Arild GK, Mölle GK och Höganäs GK betalar ingen tävlings greenfee.
>> Anmälan görs via Min Golf senast den 18/10 klockan 12.00

Hoppas att du har lust och möjlighet att vara med på denna garanterat roliga dag!