Dags att anmäla dig till årets juniorträning!

Snart är det äntligen dags för en ny härlig golfsäsong! Vi har laddat året med en massa roliga aktiviteter med träning, läger, tävlingar och mycket annat skoj!

Vi hoppas just DU hänger med i vår juniorträningsverksamhet på S:t Arild Golfklubb där vi erbjuder anpassad träning för alla mellan 4-21 år. Vårträningen startar vecka 15 och håller på fram till vecka 39 med ett litet uppehåll under veckorna 28-29 då det är golfvecka och SM vecka.

Anmälan till träning sker via vår juniorsida på www.svenskalag.se/starildgk
senast den 19/3!

Allmän information
Juniorträningen är öppen för både medlemmar och icke medlemmar. För att delta i juniorträningen krävs inga förkunskaper, alla är lika välkomna och vi anpassar träning och delar in träningsgrupperna så det passar just din nivå.

Träningsavgifter 2018

Golfkul, 5 veckor x 75 minuter 300 kr
Äventyrare, 23 veckor x 90 minuter 700 kr
Bredd, 23 veckor x 180 minuter     900 kr

När du är med i våra träningsgrupper så får du möjlighet att vara med på alla våra junioraktiviteter med kick off, läger, Juniorgalan mm. Du har även fritt spel på Lilla Banan under hela 2018.

När du blir medlem i klubben och har nått Gröntkort så får du spela på Stora Banan och ges möjlighet att representera klubben i både individuella tävlingar och i våra olika juniorlag.
Mer information om våra medlemskap hittar du här.

Viktiga aktiviteter och datum
Kick off säsongen - 7/4
Påskläger 30/3-1/4
Träningsperiod v15-39 (uppehåll v28 och 29)
Juniordag med Mölle GK - 13/5
Teen Cup läger + klubbkval 19-21/6 (gäller alla 8-16 år)
Bella Open (för alla tjejer) - 13/8
Höstavslutning (TBA)

På vår juniorhemsida hittar du all information som rör junior- och elitverksamheten som t.ex. läger, tävlingar, aktiviteter, förmåner och mycket annat. www.svenskalag.se/starildgk

Juniorlunch

Våra nya krögare, Jonas och Chalinvalay Paradis kommer att erbjuda juniorlunch för 69 kr alla dagar till våra juniorer. Ni kommer även att kunna köpa ett rabatthäfte med flera luncher till rabatterat pris, så du som junior enkelt kan äta lunch i restaurangen!

Kom ihåg att se över dina kontaktuppgifter så de är aktuella i Svenska lag eftersom all information skickas ut där!

Har du frågor så tveka inte att höra av dig till:
Therés Larsson, PGA Head Professional 0708-58 42 26, theres@starild.se
André Svensson, Assistant Professional 0761-65 42 26, andre@starild.se

Varmt välkommen till säsongen 2018!

/ Therés och André