Våra damer topp tio i Sverige

Vårt damlag var debutanter i Elitserien men spelade väldigt fin golf under veckans Lag-SM på Barsebäck och säkrade fortsatt spel i högsta serien till nästa år.

Tjejerna rivstartade och låg efter de inledande två foursome- och bästbollronderna på andraplats. Cajsa Andersson och Bella Ramsay stod för den lägsta ronden under alla de sex SM-varven men sin 64:a (-9) i bästboll på Masters Course!

Det som är extra roligt är att laget är intakt sedan omstarten i seriespelet för två år sedan. Cajsa Andersson, Louise Jeppesen, Therés Larsson, Rebecca Ottosson, Bella Ramsay och Tilde Böcker vann division 2 2016, division 1 2017 och har nu etablerat sig i Elitserien.

Med stor glädje och stolthet kan vi konstatera att våra grymma tjejer med hela 26 slags marginal spelar Lag-SM på Barsebäck även 2019. Av runt 460 klubbar i landet så är S:t Arild Golfklubb topp tio på damsidan och det är sannerligen inte dåligt!

Hårt arbete, grym kämpaglöd, härlig laganda och underbart stöd från våra medlemmar i publikleden var receptet på framgång.

Stort tack tjejer för er fina marknadsföring av klubben, alla medlemmar för ert stora stöd och alla caddies för ert hårda slit! Fler bilder finner du på klubbens Instagram och Facebook.