Emma och Peter Larsson tog hem Två Generationer by Trademan

I dag avgjordes Två Generationer by Trademan på S:t Arild Golfklubb. 25 lag med förväntansfulla spelare peggade upp för att ge sig an den välpreppade banan. Startern Lars Meltzer fick deltagarna i härlig stämning redan på första tee.

Tävlingen spelades som en greensome, dvs att spelarna valde det bästa utslaget och sedan slog vart annat slag därifrån. På Knutpunkten efter hål 5 och 13 bjöds det på kaffe och kaka!

Dagen började lite molnigt men efter några timmar sprack det upp och blev riktigt varmt. Förutom huvudtävlingen så var det närmast hål på 6:an och 17. På sexan tog Mikael Garnow hem segern med 3,35 m och på 17 satte Peter Larsson upp den 0,87 m ifrån.

Sponsor för dagen var Trademan som, som vanligt, bjöd på ett fantastiskt prisbord!Tävlingen vanns övertygande av lag Emma och Peter Larsson som genom sina sex under par brutto noterades för 64 slag netto. Tvåa på 70 slag kom Filip och Kenneth Böcker. Med två slag mer på 72 slag finner vi lag Gerda Gardebom och Leon Modig tätt följt av Tedh och Dan Olsson på 73.

>> Fler bilder från dagen finner du på S:t Arilds Facebook sida

Nästa tävling på S:t Arild är Nationell Damdag tätt följd av SM och Golfvecka! Mer information om alla tävlingar och anmälan görs under "Tävling" i menyn eller via Min Golf.

/ Yvonne Tilly Karlsson och Camilla Lundbladh, tävlingsledare