Ett medlemskap - två klubbar - 45 hål

Bli medlem på S:t Arild Golfklubb inför 2019 och få tillgång till fritt spel på Mölle Golfklubb under nio månader

Efter över 30 år som grannar ingår S:t Arild och Mölle inför nästa år ett samarbete kring spelutbyte. Spelutbytet som är på prov under 2019 innebär att samtliga fullvärdiga medlemmar i båda klubbarna får spela fritt på varandras anläggningar under perioderna januari t.o.m. maj, samt september t.o.m. december. Väljer man ett vardagsmedlemskap gäller utbytet under vardagar. De medlemmar i båda klubbar som önskar kunna spela fritt under juni t.o.m. augusti, erbjuds denna möjlighet till en avgift på 1500 kr.

Förutom tillgången till fritt spel på Mölle Golfklubb under nio månader så har du som medlem tillgång till S:t Arilds två banor, våra övningsområden och alla våra medlemsförmåner. Totalt 45 hål på två fantastika anläggningar med helt olika karraktärer.

Säkerställ att du trivs hos oss - bli prova på medlem 2019

Du kan bli prova på medlem på S:t Arild under ett år till ordinarie årsavgift utan några tillägg och utan att behöva förvärva en spelrätt. Är du nybörjare och vill börja spela så ingår gröntkortutbildning i medlemskapet.

>> Läs mer om våra olika medlemsformer och ansök om medlemskap genom att klicka här

Har du frågor kring våra medlemskap så tveka inte att kontakta vår VD och Sportchef Peter Larsson på peter.larsson@starild.com