Golfkrogen 2018 års Partnermästare

Idag avgjordes S:t Arild Golfklubbs Partnermästerskap i ett härligt sensommar väder. Dagen inleddes med regn som lagom försvann medan deltagarna avnjöt en gedigen frukostbuffé och fick information om dagens lagtävling och individuella extratävlingar.

När alla var mätta och belåtna så väntade pyramider på rangen för uppvärmning och en clinic med klubbens assisterande pro och satsande tourspelare André Svensson. André visade hur man ska bära sig åt för att kontrollera olika skruvar och höjd på slagen. Han avslutade med några riktiga raketer och det var tur att det var tidig morgon och att det inte fanns några spelare på Lilla banan bakom rangen. ;)

Klockan nio var det dags för kanonstart och 18 håls bästbolltävling i tvåmannalag där man tillsammans med en kollega eller kund representerade sitt företag. Efter rundan fick deltagarna avnjuta en riktigt god thaibuffé från vårt duktiga krögarpar Jonas och Chalinvalay innan det var dags för prisutelningen.

Det var många fina resultat och många puttar som rullade i på de hala greenerna. Lag Golfkrogen med Jonas Paradis och Åke Eriksson lyckades allra bäst och skrapade ihop fantastiska 49 poäng och kan nu titulera sig S:t Arild Golfklubbs Partnermästare 2018 - stort grattis!!! Tvåa på fina 42 poäng hittar vi Kristin Hansson och Jonas Olsson från Salico och på tredjeplats med 37 poäng placerade sig lag Höganäs Energi med Gussi Degrenius och Ulf Liljefors.

Kristin tog även hem längsta drive på hål 7 i damklassen medan Tomas Råvik från Valvet tog hem herrklassen. På hål 17 var det en gemensam närmast hål tävling där Ulf Liljefors från Höganäs Energi satte upp den till vassa 157 cm.

Vill skicka ett stort tack till alla våra partners för en riktigt trevlig dag och för det fina stöd ni är till S:t Arild Golfklubb - ni är guld värda!