Golfveckan närmar sig med stormsteg - anmäl dig idag!

Vårt gedigna tävlingsprogram för Golfveckan 2018 har en mycket trevlig mix mellan singel-, par- och lagtävlingar där våra generösa sponsorer ställer upp med fantastiska prisbord.

Golfkrogen har kryddat veckan med underhållning och specialerbjudanden på deras smakrika grill- och thaibufféer.

Vi kan utlova en riktigt folkfest på S:t Arild Golfklubb under vecka 28 – hoppas att du har lust och möjlighet att vara med!

Två Generationer – söndagen den 8 juli
Två generationer spelas som en tvåmanna greensome slaggolf i en klass. Tävlingen är öppen för alla spelare med 0-54 i hcp. ETH krävs inte vid denna familjetävling.
Startavgift: 120 kr/person.
Löpande start från 13.00 – buffé serveras efter ronden för 80 kr/pers.
Sista anmälan: 6/7 kl 12.00

Köksmästaren – måndagen den 9 juli
Tävlingen sponsras av S:t Arilds Golfkrog och spelas som en Texas scramble i fyrmannalag, poängbogey i en klass. Under rundan bjuder Golfskrogen på Per i Viken korv vid Knutpunkten och varje spelare får en trevlig startkitspåse med sig ut på rundan.
Startavgift: 120 kr/person,
Kanonstart 10.00 - buffé serveras efter ronden för 80 kr/pers och trubadur Morgan Dahlqvist finns på scen från 15.00.
Sista anmälan: 6/7 kl 12.00

Ett slag för Cancerfonden – tisdagen den 10 juli
Singeltävling i tre klasser. A-klassen spelar slagspel, B-klassen slaggolf och C-klassen poängbogey. Klasserna delas lika stora efter antal anmälda. Det fantastiska prisbordet kommer från lokala företag, butiker, hotell och restauranger.
Startavgift: 200 kr/person där allt överskott från startavgifter och insamlade pengar under dagen oavkortat går till Cancerfonden. Vi kommer att arrangera en rad olika utmaningar och extratävlingar under rundan för att samla in så mycket pengar vi kan!
Kanonstart 09.00 – buffé serveras efter ronden för 80 kr/pers.
Sista anmälan: 7/7 kl 12.00

Rusthållaren – onsdagen den 11 juli
Tävlingen sponsras av vårt samarbetshotell Ruthållargården och spelas i tvåmannalag bästboll slaggolf i en klass.
Startavgift: 120 kr/person.
Löpande start från 09.00 - buffé serveras efter ronden för 100 kr/pers där trubadur Morgan Dahlqvist finns på plats för att underhålla.
Sista anmälan: 9/7 kl 12.00

Shopens Mix – torsdagen den 12 juli
Tvåmanna foursome mixed slaggolf i en klass. S:t Arilds Golfshop sponsrar det fina prisbordet och under rundan kommer det att anordnas en rad roliga extratävlingar.
Startavgift: 120 kr/person.
Löpandestart från 09.00 - buffé serveras efter ronden för 100 kr/pers.
Sista anmälan: 9/7 kl 12.00

Arildslaget by Per i Viken 2018 – fredagen den 13 juli
Startavgift: 120 kr/person.
Löpandestart från 09.00 - buffé serveras efter ronden för 100 kr/pers.
Sista anmälan: 10/7 kl 12.00

Golfhuvudstaden extra allt – lördagen den 14 juli
Årets Golfvecka avslutas med en riktigt rolig partävling med spelformen tvåmanna scramble. Tävlingen är en deltävling i en större tävlingsturné där ettan och tvåan vinner en plats till finaltävlingen i Halmstad. Där bjuds finalisterna på golfspel på Halmstad Golfarena och Halmstad Golfklubb, inklusive middag med underhållning och boende. Tävlingen är öppen för golfare födda 1999 eller tidigare. Du som förälder kan spela med din junior, 12-17 år, genom att anmäla er per telefon till receptionen.
Startavgift: 200 kr/person.
Kanonstart 09.00 – buffé serveras efter ronden för 80 kr/pers.
Sista anmälan: 11/7 kl 12.00
>> Till anmälan och mer information

Tävlingsgreenfee för alla tävlingar under Golfveckan är 200 kr/pers som betalas vid anmälan.
OBS! Medlemmar i S:t Arild GK, Mölle GK och Höganäs GK betalar ingen tävlingsgreenfee.

Varmt välkommen till en fantastisk vecka!