Introduktion för nya medlemmar

Inför säsongen 2018 bjöd klubben in ett drygt 70-tal nya medlemmar till en introduktionsträff. I ett strålande vårväder men härlig puls på anläggningen i samband med årets första klubbtävling anslöt 30 förväntansfulla medlemmar till träffen. Våra nya medlemmar fick information från och möjlighet att ställa frågor till personalen, våra kommittéer och vår styrelse.

Förutom information och fika så gjorde en rundvandring på anläggningen där allt tänkbart praktiskt gicks igenom. Dagen avslutades med lite tips och råd kring sving och närspel med vår Headpro Therés Larsson och vår nye VD och Sportchef Peter Larsson.

Vi hälsar våra nya medlemmar varmt välkomna till S:t Arild Golfklubb och hoppas att ni kommer att trivas riktigt bra i vår härliga gemenskap!

(Foto: Stefan Ottosson)