Kommande medlemsevent

Inför säsongen 2019 har vi återinfört en medlemskommitté. Syftet är att kommittén ska företräda och skapa trevliga, givande och utvecklande aktiviteter för alla medlemmar, herrar som damer 22+. Målet är framförallt att skapa aktiviteter för alla de medlemmar som arbetar eller studerar och inte har möjlighet att deltaga på de aktiviteter som arrangeras av Herrseniorkommittén och Damkommittén men även ta hand om nya medlemmar och nybörjare så att de snabbt och trivsamt kommer in i våra olika verksamheter.

Medlemskommittén kommer att jobba nära övriga kommittéer och i samråd med dem, med klubbens VD och Sportchef samt klubbens pros skapa kompletterande aktiviteter till redan befintliga verksamheter.

På sidan >>MEDLEMSKOMMITTÈN under "Medlem" i menyn kan du läsa mer om Medlemskommitténs verksamhet och se vilka medlemsevent som är på gång.