Medlemserbjudande 2018 och 2019

Ännu återstår många härliga golfrundor av säsongen 2018!

För endast 6495:- så ingår spel på båda våra banor alla dagar i veckan under 2019 och resterande del av 2018. Du får självklart tillgång till alla förmåner, rabatter och greenfeeutbyten som du har som medlem på S:t Arild Golfklubb. Erbjudandet är ett "prova på medlemskap" vilket betyder att du inte behöver koppla någon spelrätt till ditt medlemskap förrän tidigast säsongen 2020.

6495:- är priset för fullvärdigt seniormedlemskap. Beroende på ålder, hur mycket du önskar spela eller om ni är en familj så utgår olika rabatter. Läs mer om våra olika avgifter under "Ansök om medlemskap" nedan.

Nybörjare?

Om du har funderat på att börja spela golf så ska du passa på nu! Vi genomför nybörjarutbildningar hela hösten och vintern och när vädret blir för bistert så tränar du varmt och bekvämt inomhus i vår akademi. Gröntkortutbildning ingår i medlemserbjudandet!

Frågor kring medlemskap?

Vänligen kontakta: