Nästa söndag, den 27 oktober, så är det dags för årets sista klubbtävling

Nästa söndag, den 27 oktober, så är det dags för årets sista klubbtävling på S:t Arild.

Utöver det sedvanligt generösa prisbordet med presentkort på Tunneberga Gästgifvaregård för gåsamiddag, vinpaket, äggakaka etc så har vi kryddat årets prisbord med kalkoner, tuppar, ankor och kycklingar Tunneberga Gästgifvaregård kommer även att bjuda på en liten värmande soppa ute vid Knutpunkten under rundan.

Tävlingen spelas som en tvåmanna fyrboll bästboll slaggolf så hitta din bästa partner och anmäl er idag!

Kanonstart 10.00 – gemensam samling 09.30 för information.

Startavgift: 120 kr/person Tävlingsgreenfee: 200 kr/person som betalas vid anmälan. OBS! Medlemmar i S:t Arild GK, Mölle GK och Höganäs GK betalar ingen tävlingsgreenfee.

ETH krävs för att få pris. För att ta del av eventuellt pris krävs personlig närvaro av minst en lagmedlem vid prisutdelningen!

>> Anmälan via Min Golf senast den 25/10 klockan 12.00

Hoppas att ni har lust och möjlighet att vara med – varmt välkomna! 😊