Nyheter från Peter

Samma dag som jag kom hem ifrån min vintersemester så kom kylan och snön. Vi skåningar är annars bortskämda med några plusgrader och öppna greener. Men jag trotsar vintervädret och kör en hel del inomhuslektioner i simulator med videoanalys hemma på Nabbavägen, högt i tak och 12-15 grader håller svinglokalen.

Många har fått nya behov och har även upptäckt att åka på golfsemester med dålig bollträff är inte roligt, starta våren med en ren bollträff så slipper du gå och vara arg och besviken. Golfsvingen är som att spela ett instrument, det går bra att träna på tonerna på vintern och spela konsert när gräset blir grönt, det finns en hel del tider att välja mellan både kvällstid och helger, enklast bokar ni genom att skicka ett sms till 0708 996446 eller emaila till golfpro@live.se med några dagar som passar er.

300:- för 30minuter golflektion med videoanalys ger dig garanterat glädje till vår älskade sport.

Jag vill redan nu flagga upp att LÖRDAGEN 1/3 kl 12-16 har vi en STÄDREA i shopen

Vi måste göra plats för 2014 års nyheter och säljer en hel del varor 50-80%

Även kampanj på NYA GREPP på era klubbor, ½ priset !! SLITNA grepp får dig att hålla hårt i klubban, att hålla hårt i klubben får dig att hugga istället för att svinga med löst grepptryck ( Ben Hogan sa alltid, svinga så fort du kan med löst grepptryck )

Grattis Henrik Stenson för vad du gjorde för golfen 2013 ! Stort och mäktigt !

Välkommen !