S:t Arild tvåa i Sverigefinalen av Galvin Green PGA Junior ProAm

Efter överlägsen seger i regionsfinalen på Båstad Golfklubb för några veckor sedan så kvalificerade sig Emma Larsson, Evelina Zaar, PGA pro André Svensson och Sebastian Lundberg till Sverigefinalen i Galvin Green PGA Junior ProAm på PGA Sweden National.

Finalplatsen innebar inspel och träningsdag på PGA Sweden National, bankett, hotellövernattning på Radisson Blue i Malmö, massor med trevliga presenter från Galvin Green och finalvarv på PGA National Lakes Course.

Tävlingen spelas som en bästboll där de två bäst nettoresultaten per hål bland de fyra spelarna räknas. Laget började lite trögt med +2 efter två hål men gick sedan 24 under par (!) de sista 16 hålen och landade på -22, endast ett slag efter vinnarna Österlens Golfklubb.

Värt att belysa är att Sebastian Lundberg gick på 68 slag brutto (-4) efter sju birdies!

Stort grattis gänget till en riktigt fin andraplats!!!