Supervärdefullt stöd till junior- och elitverksamheten

Idag avgjordes Cross Country by JEK på S:t Arild Golfklubb I ett strålande högsommarväder. Det är andra året som vi kör denna festliga tillställning som precis som namnet antyder spelas kors och tvärs över hela anläggningen.

Genom olika aktiviter, tjänster och utmaningar under dagen så samlas pengar in som oavkortat går till klubbens junior- och elitverksamhet. Årets tävling samlade in hela 17 850 kr vilket är ett supervärdefullt stöd för vår verksamhet och möjliggör att våra ungdomar kan fortsätta utvecklas genom genom olika läger, träningar och tävlingar.

Våra generösa leverantörer och partners skänkte fina priser till prisbordet och vi vill skicka ett stort tack till: Circle-K Höganäs, Sundsgården, Höganäs Energi, Magic Golf Card, Freja, Ligma, Arilds Vingård, Srixon, Tego, Callaway och Golfkrogen.

Den som bäst lyckades bemästra den kluriga Cross Country banan med par 34 var Lennart Larsson som gick runt på riktigt fina 32 slag brutto (-2) och 27 slag netto. Med samma resultat fast med ett slag mer i erhållna slag hittar vi Christian Carlsson. Även kampen om bronsplatsen blev en tight histora med hela tre spelare på 30 slag netto. Lägst hcp i trion var Petter Cavell följd av Stina Carlsson och Anders Hansson.

Stort tack alla deltagare för er stora generositet och oerhört värdefulla stöd!!! Jättetack även till alla juniorer som hade fixat allt detta så att vi alla fick njuta av en mycket härlig dag på klubben!

>> Fler bilder från dagen hittar du på klubbens Instagram och Facebook