Tätt i toppen av Snedsvingen

Precis som många andra tävlingar under året så blev även helgens lagtävlingen Snedsvingen en tät uppgörelse. Det var många poäng som skulle skramlas ihop under rundan där man under hål 1-6 räknade de två bästa poängen per hål i fyrmannalaget. På hål 7-12 räknades de tre bästa och på de sex sista hålen så räknades alla fyra spelares resultat. ”Par”, alltså om man skrapar ihop två poäng per person på alla de hål som räknades, var 108 poäng.

Hemmaspelana Jonas Andersson och Peder Jönsson tillsammans med gästerna Kenneth Aarenstrup från Allerum och Pär Folkesson från Mölle kom in på fina 117 poäng och tog hem årets tävling med ett enda poängs marginal.

Tvåa på 116 poäng hittar vi klubbens satsande junior- och elitspelare André Svensson, Filip Persson, Sebastian Lundberg och Rasmus Malmborg. Laget gjorde hela 15 birdies och tre eagles men tack vare deras låga hcp så räckte det inte hela vägen fram till seger.

På tredjeplats med 110 poäng finner vi ett gäng andra S:t Arild profiler med lag Isabella Ramsay, Carl-Gustav Gudmundsson, Lars Meltzer och Anders Karlsson.

På fjärde och sista prisplats med samma resultat, 110 poäng, men med högre hcp kom herrarna Ulf Jagaeus, Stefan Kjell, Frans Köhler och Joel Rosenqvist.

Stort tack till alla 124 deltagare för en riktigt rolig dag!

>> Se hela resultatlistan genom att klicka här

Nästa klubbtävling är Greenkeepers Revenge den 9 september. Detta är en av årets absolut roligaste tävlingar där våra bankillar hittar på alla möjliga olika hyss för att så mycket som möjligt jäklas med oss stackars spelare!

Tävlingen spelas som en tvåmanna scramble slagspel i en klass med kanonstart 09:00. ETH krävs för att få pris.

Startavgift: 120 kr/person och tävlingsgreenfee 200 kr/person som betalas vid anmälan. Medlemmar i S:t Arild GK, Mölle GK och Höganäs GK betalar ingen tävlingsgreenfee. Det går även i undantagsfall att anmäla/betala kontant eller med kort i shopen.

>> Anmälan via Min Golf – senaste den 7/9 klockan 12.00

Hoppas att du har lust och möjlighet att vara med – varmt välkommen!

Fler bilder från Snedsvingen: