Två riktigt roliga klubbtävlingar de kommande två helgerna

Strand Hotel Open den 29 september

Familjen Palmgren och Strand Hotel bjuder på söndag in till sin tradionsenliga och polulära tävling; Strand Hotel Open.

Tävlingen spelas med endast fyra klubbor! Vilka klubbor man vill använda bestämmer man själv men det får bara finnas fyra klubbor i bagen; tex spoon, järn 6, PW och putter.

Tävlingen spelas som singel poängboegey i en klass med kanonstart 09.30. Det kommer finnas fina priser att kämpa om samt trevlig förtäring ute på banan.

Startavgift: 120 kr/person, Tävlingsgreenfee: 200 kr/person som betalas vid anmälan. OBS! Medlemmar i S:t Arild GK, Mölle GK och Höganäs GK betalar ingen tävlingsgreenfee. ETH krävs för att få pris och för att ta del av eventuellt pris krävs personlig närvaro vid prisutdelningen!

>>Anmälan via Min Golf senast den 27/9 klockan 12.00

Golfresan on Tour söndagen den 6 oktober

Nästa söndag, den 6 oktober, står vi som värd för en av 65 kvaltävlingar i Golfresan on Tour 2019. Tävlingen spelas som en greensome i tvåmannalag. Tävlingen är oerhört populär i hela landet och man spelar om väldigt fina priser eller vad sägs om en weekend till Lumine Golf & Beach Club (Barcelona) eller t.ex till Ekerum på Öland. Kanske en elscooter från Segway OCH 12 flaskor Taittinger champagne?

Tävlingen är öppen för både gäster och medlemmar. Kanonstart 09.30, samling 09.00. Greensome 2-mannalag, åldersgräns 18 år. Junior får spela med målsman/far eller morförälder. Exakt tävlingshcp gäller för att vara med i prislistan.

Start-kit till alla med ett 3-pack Vice golfbollar, pegs, markeringsknapp, magasin, sandwichsticker från Wasa. Fint prisbord värde minst 15 000 kr.

Förstapris till vinnande lag på S:t Arild är en weekend till Lumine söder om Barcelona 28 november – 1 december i dubbelrum, inklusive greenfees och tävling bästboll på två olika banor, transfer till/från flyget och till/från banan/hotell och gala-middag (flyg ingår inte). Alla vinnarlag (65 par, 130 golfare) åker samtidigt, bor på samma hotell vilket kommer bli en rolig weekend på Lumine i höst. Vill vinnarlaget avstå Lumine kan de göra det och välja annat från prisbordet. Lumine ligger då kvar till det lag som väljer det först. Fler fina priser såsom golfpaket i Sverige (t.ex Knistad Golf & Konferens utanför Skövde, Ekerum Golf Resort på Öland, Körunda Golf&Konferens, First Hotel Lindö Park) och annat beroende på antal startande.

Golfresan HIO Challenge arrangeras på banans lättaste par 3-hål (hål 17). Här är du med individuellt frivilligt i en extra tävling och deltar då i fyra olika utmaningar för totalt 100 kr (kortbetalning, swish eller kontant direkt vid korthålet):

1. Gör en HIO (de brukar ha 1-3 HIO totalt per säsong) och du vinner en elscooter från Segway (maxfart 30 km/timmen) OCH 12 flaskor Taittinger champagne!
  2. Närmast håltävling, vinnaren får en flaska Taittinger Brut, värde 415:-
  3. Stannar bollen på green får du ett 3-pack golfbollar.
  4. ”Lotten”, vi drar minst en vinnare på prisutdelningen (ombud ok)

>> Anmälan via Min Golf senast den 4/10 klockan 12.00

Hoppas att du har lust och möjlighet att vara med på både Strand Hotel Open och Golfresan on Tour – varmt välkommen!