Utveckla din golf i vinter med S:t Arild Golfakademi

För många är tyvärr tiden här när golfklubborna ställs undan och den eviga längtan till vårens första rundor börjar. Men varför inte bryta ett mönster i år och passa på att utveckla din golf tillsammans med S:t Arild Golfakademi?

Vintern är den perfekta tiden att göra de där viktiga teknikförändringarna som man varken vill eller vågar göra under själva golfsäsongen. S:t Arilds fantastiska faciliteter och duktiga tränare skapar förutsättningar för dig att utveckla din golf under de tråkiga vintermånaderna och erbjuder temakurser och privatlektioner till rabatterade priser.

Kurs - öka din klubbhastighet
Vet du vad du har för klubbhastighet, eller hur du kan öka den? I kursen mäter vi upp din klubbhastighet, vi går igenom specifika övningar för att generera fart och hjälper dig att hitta nyckeln för hur just DU kan öka din klubbhastighet!

Långtslående kursledarna är inom området levande bevis på att det inte enbart krävs massa och muskelstyrka för att sätta bra fart på klubban. Passa på att under den här kursens två timmar ta del av deras bästa knep.

Kurs 1: 24/11 10.00-12.00. (André & Therés)
Kurs 2: 1/12 10.00-12.00. (André & Isabella)

Pris: 795:-. Max 4 personer per kurs, först till kvarn!

Kurs - en skruv lös
Varför skruvar bollen? Är du intresserad av att förstå grunderna i varför och hur man kan få golfbollen att skruva. I kursen kommer du få testa på hur du medvetet kan skapa en slice eller hook istället för att få en obehaglig överraskning på 13:e tee.. 😉

Nu tänker du kanske; ”Det där med att skruva bollen är alldeles för avancerat för mig, det är för proffsen. Jag är nöjd med att bara kunna slå rakt!” Då är det här rätt kurs även för dig! Så tänk om och anmäl dig, André och Isbella ser fram emot att guida dig genom kursen; En skruv lös!

Kurs 1: 17/11 10.00-12.00
Kurs 2: 8/12 10.00-12.00

Kursledare: André Svensson och Isabella Ramsay

Pris: 695:-. Max 6 personer per kurstillfälle, först till kvarn!

Off season paketet - se hit alla seriösa golfare!

Önskar du att förkovra dig inom golfen och lyfta ditt spel till nästa nivå för att göra 2019 till det bästa och roligaste golfåret någonsin då är ”Off season” rätt paket för just dig.

Totalt 15 timmars träning fördelat över 13 träningstillfällen.

Första tillfället är en spellektion över 9 hål där du och din tränare gör en rondanalys som ni gemensamt fyller i. Efter spelet har vi en genomgång av vilken nivå du är på just nu, vad du önskar bli av med, t.ex: en oönskad slice, bunkerfobi eller rädsla att missa kortputtar. Därefter får du berätta om dina mål och förväntningar.

Efter första lektionen kommer upplägget för kursen individanpassas med följande riktlinjer; sving, putt, chip, pitch, bunker, driver, strategi, avståndscheck och custom-fitting. Efter kursens slut får du en skriftlig summering av allt vi gjort.

Kostnad: 6995:-

Du väljer själv vilken av Akademins duktiga tränare som du vill göra din omvandling med! Paketet gäller from nu till den 31/3 2019

Julklappen
Ge bort en upplevelse i jul - allt klappat och klart,
fint inslaget och färdigrimmat!

2 x 25 min privatlektion för 600 kr
Julklappen kan utnyttjas under hela 2019.

Vinterdeal på privatlektioner

25 min – 300 kr (Ord. pris 400 kr)
50 min – 550 kr (Ord. pris 700 kr)
50 min två personer – 600 kr (Ord. pris 800 kr)

Lilla 25:an vinter (5x25min) – 1200 kr (Ord. pris 1600 kr)
Vinterdealen gäller 1/11-28/2. Sista datum att nyttja lektioner köpta för “Vinterdealenpris” är den 28/2.

Bokning och anmälan
Anmälan till ovanstående kurser gör du online via Pro Planner på hemsidan under http://www.starild.se/se/academy . Du loggar in med ditt golf-id och samma lösenord som du använder för min golf.

För bokning av privatlektioner och lektionspaket under vintern vänligen kontakta akademins tränare via telefon eller mail.

theres@starild.se alt. 0708-584226
andre@starild.se alt. 0761-654226
isabella.ramsay@starild.com alt. 0703-718270

Egen träning i studion
Precis som föregående vinter är det återigen möjligt att boka den allmänna delen i studion för egen träning. Perfekt om du vill träna teknik eller bara vill komma undan den bistra kylan och svinga lite.

För endast 25 kr/person kan du hyra en matta i 30 minuter. I lokalen finns speglar, puttmattor, chipkorg och du kan själv välja om du vill ha portarna öppna eller stängda.

Mattan bokar du via Min Golf precis som när du ska boka en vanlig starttid. Istället för att välja ”Stora banan” så väljer du ”Studiobokning egen träning” som bana. När bokning är gjord får du ett bekräftelsemail med vidare instruktioner hur du ska gå tillväga.

Varmt välkommen att utveckla din golf med oss i vinter!