Vårstädning på klubben

46 underbara medlemmar anslöt till dagens städdag och tillsammans gjorde de 184 oerhört värdefulla arbetstimmar på banan, på rangen och i klubbhusområdet!

Efter en smarrig Thaisoppa hos Jonas och Chalinvalay i Golfkrogen så fick alla sin belöning när solen sprack igenom och temperaturen steg över det sköna 10-gradersstrecket!

Under den härliga våreftermiddagen korade vi årets Städmästare! Lag Elisabeth Böcker, Jan-Olof Lindeman och Rasmus Malmborg gick runt de nio hålen två under par brutto i scramble och tog hem segern med ett slags marginal före lag Max Garsten, Jacob Björekenfeldt och Anders Gylling.

Ett jättetack allesammans för ert hårda slit och det fina arbete som ni gjorde idag - det är guldvärt!

Fler bilder från Städdagen finner du på klubbens >>Facebook