Vi har två fullmatade veckor framför oss

Det händer mycket på klubben de närmsta veckorna så innan du läser vidare så fram med penna och kalender så du kan börja anteckna.

På lördag kickar vi äntligen igång årets tävlingssäsong med Nationell Damdag följt av en fullmatad Arildvecka, medlemsaktiviteter, föreläsningar och demodagar.

Vi hoppas att du har lust och möjlighet att vara med på så mycket som möjligt och du är alltid varmt välkommen!

Arildsveckan v28
Vi är så oerhört glada att vi nu ges möjlighet att få arrangera vår årliga och populära golfvecka. Det är alltid en mycket festlig stämning på klubben under Arildsveckan och i år så tror jag att det kommer bli ännu härligare och ännu fler deltagare eftersom det har varit tävlingsförbud under halva året.

Det kommer att finnas vissa restriktioner för att minska smittspridningen som kommer att anges i de tillfälliga tävlingsvillkoren. Tex kommer vi inte att anordna några tävlingar med kanonstart, vi kommer inte att ha några gemensamma samlingar och vi kommer att uppmana spelarna att bara komma till prisavhämtningen om man har pris att hämta. Fortsatt gäller förbud mot sammankomster med över 50 deltagare. 

Önskar du läsa mer om Svenska Golfförbundets riktlinjer för tävlingsverksamheten så finner du den på: https://golf.se/for-klubben/radgivning/Corona-riktlinjer-for-klubbar/tavlingsinformation/

Tävlingsprogram för Arildsveckan 2020
Förra årets golfvecka blev något nedkortad eftersom vi stod värd för SM under halva vecka 28. I år är vi tillbaka med ett fullmatat och gediget program igen.

Klicka på ”ANMÄLAN” för att komma direkt till tävlingen i Min Golf och anmäla dig:

Datum           Tävling          Spelform                        Länk till anmälan 
Lör 4/7  Nationell Damdag Singel >> ANMÄLAN
Mån 6/7 Två generationer by Trademan     Greensome   >> ANMÄLAN
Tis 7/7  ICA Kvantumslaget  Singel            >> ANMÄLAN
Ons 8/7 Golfresan on Tour Irish greensome >> ANMÄLAN
Tor 9/7   Rusthållaren Bästboll >> ANMÄLAN
Fre 10/7 Arildslaget by Per i Viken Singel >> ANMÄLAN
Lör 11/7 Köksmästaren                   Tvåmanna scramble >> ANMÄLAN
Sön 12/7 Lilla KM (korthålsbanan) Singel >> ANMÄLAN


                

SwitschGrips demodag den 7 juli

Under tisdagen i Arildsveckan, den 7/7 mellan kl 14.00-18.00 får vi återigen besök av Michael van Rooyen och SwitschGrips.

SwitschGrips bygger på custom fitting med hjälp av olika vikter i greppet och under förra demodagen i maj så var det en hel del av er medlemmar som fastnade för konceptet.

Passa på att på ett enkelt sätt testa ut hur detta kan påverka längd och precision i dina slag.

Ett Switschgrip grepp ingår i utprovningen! Boka din individuella utprovningstid i shopen på 042-34 68 eller golf@starild.se

Callaway demodag den 9 juli

Under Arildsveckan kommer även Callaway på besök. Torsdagen den 9/7 mellan 13.00-19.00 finns de på plats på rangen så du får möjlighet att prova deras senaste nyheter.

Alla är välkomna på drop in men vill du få egen tid med deras custom-fitting expert så boka din utprovningstid i shopen på 042-34 68 eller golf@starild.se

Titleist boll- och wedgefitting den 16 juli

Torsdagen den 16/7 mellan 11.00-16.00 får du chansen att träffa produktexperter från Titleist som berättar för dig vilken boll som passar ditt spel bäst och vilka wedgar du ska välja för att få rätt gapp i setet och förbättra dina slag in mot green.

Drop in gäller under hela dagen och ingen individuell tid behöver förbokas!

Klubbmästerskap i puttning den 16 juli

Efter en lyckad grillkväll och scramble på korthålsbanan för ett par veckor sedan så bjuder nu Medlemskommittén in till nästa medlemsaktivitet – KM i puttning den 16 juli.

Dagen börjar med lite värdefulla puttningstips från vår pro André och sedan följer en puttningstävling över 18 hål där vinnarna i herr- och damklasserna kan titulera sig klubbmästare i puttning. Du kanske inte kan slå 300 meters drivar och gå under par från backtee men passa då på att sätta juniorerna på plats i puttning istället. 😉

Låt inte namnet ”klubbmästerskap” avskräcka dig för att vara med. Alla är varmt välkomna att vara med och syftet med eftermiddagen är att ni medlemmar ska få träffas och umgås genom trevliga och roliga aktiviteter. Efter puttningstävlingen, vid ca 17.30 så har restaurangen dukat upp en smarrig grillbuffé.

Kostnad 100 kr för grillbuffén, ingen kostnad för puttningsträningen och tävlingen. Sista anmälningsdag den 13/7 via mail till Medlemskommitténs ordförande maria.nyberg@telia.com

ISOPHIT föreläsning den 18 juli

Kom och lär dig mer om hur Therés, André och Bella och många andra av våra medlemmar tränar. Lördagen den 18 juli mellan 11.00-15.00, så arrangerar medlemskommittén tillsammans med vår samarbetspartner Fokus Styrka en gratis förevisning av isometrisk träning ute på klubben.

Nu får du chansen att prova på en de mest effektiva sätten att träna upp din styrka på. Släng allt vad du trodde om styrketräning åt sidan och kom och testa din styrka på en av Sveriges endast två Isophit träningsmaskiner. Isophit Coacher från Fokus Styrka kommer att finnas på klubben för att demonstrera och leda dig genom ett kort prova-på pass om du vill. Kom och testa, ställ frågor och låt dig utmanas!

Fokus Styrka jobbar dels med våra tre pros egna fysträning men har även hjälpt många andra av våra medlemmar att bli fria från skador, öka sin styrka och rörlighet och därigenom givits möjligheten att ta sin golf till en ny nivå.

Hoppas du har lust och möjlighet att prova på – drop in gäller och ingen föranmälan behöver göras!

Ping demodag den 20 juli

Vi avrundar de fullmatade veckorna med en demodag tillsammans med PING. Måndagen den 20/7 mellan 13.00-18.00 finns de på plats så att du dels kan droppa in och prova deras produkter men även få en fullständig custom-fitting med deras produktexpert.

Vill du genomföra en custom-fitting så bokar du din utprovningstid i shopen på 042-34 68 eller golf@starild.se

 

Självklart följer vi alla rekommendationer och restriktioner från FHM och SGF under alla våra tävlingar och aktiviteter! Hoppas att du har lust och möjlighet att vara med!

Kommentarer