Ny krögare sökes

S:t Arild Golfklubb söker krögare

Mitt i natursköna omgivningar med fin utsikt över Kullabygden ligger S:t Arilds vackra 18-håls golfbana, rankad topp 30 i Sverige. Banan håller hög internationell standard med erkänt snabba greener som mestadels är öppna stora delar av året.

Vi erbjuder er möjligheten att driva en fullt möblerad restaurang med en trevlig uteservering som har ett välutrustat kök samt nyrenoverad kiosk. Det finns även möjligheter till konferenser etc på anläggningen.

Det gångna året hade vi 21 000 registrerade starttider. Utöver dessa hade vi många besökare på klubben, t.ex. i samband med juniorträningar, kurser och lektioner, företagsevenemang och olika typer av gruppbokningar.

Vi vill tillsammans med våra nya krögare skapa ett koncept för att möta våra gäster med ett lämpligt sortiment vid de tidpunkter flest besökare är här. Till rätt krögare med rätt engagemang kan vi erbjuda riktigt bra förutsättningar.

Vill ni veta mer? Kontakta Anders Gylling 0702-39 00 89