KOMMANDE MEDLEMSEVENT

MAT Föreläsning söndagen den 2 juni klockan 16.00


Vill du bli rörligare och starkare när du spelar golf? 
Söndagen den 2 juni klockan 16.00 bjuder Medlemkommittén in till en föreläsning med Sofia Magnusson i Muskel Aktiverings Teknik (MAT).

Sofia Magnusson är den enda i Sverige som har utbildning och certifikat i MAT och vill dela med sig av hur MAT kan hjälpa just dig i både ditt golfspel och vardag.

Under en timmes föreläsning så berättar hon vad som händer i kroppen när du stretchar, skillnaden mellan att stretcha en stark muskel mot en stel muskel och hur MAT kan hjälpa dig i ditt golfspel genom att stabilisera dina leder och göra dig rörligare och starkare under fysisk utmaning.

Sofia kommer även att ge tips på uppvärmning som du kan använda dig av innan du går ut på banan. Du får även chansen att ställa frågor och prova på muskelaktivering på plats. Med sig har hon även Anton Hansson som har använt sig av muskelaktivering under ca 6 månaders tid och har märkt en markant skillnad i både kropp och spel.

Anmälan görs till Agnetha Edwardson, ordförande i Medlemskommittén, på mail: agnethaedwardson@gmail.com


 

Regelkurser med Jens Gleisner under vecka 27

Under vintern och våren har klubbens distriktsdomare Jens Gleisner genomfört 22 stycken väldigt uppskattade regelutbildningar med över 220 medlemmar.

Eftersom många av er är bortresta under vintern och många av er bara är här nere under sommaren så kommer Jens att genomföra ytterligare två utbildningsdagar under vecka 27.

Jens regelutbildningar är över två timmar och är helt gratis för er medlemmar. För att kunna föra bra diskussioner under utbildningarna så har vi begränsat varje tillfälle till max 12 deltagare. Utbildningarna hålls på klubben i den nya konferenslokalen ovanför restaurangen.

Anmälan görs via Min Golf på samma sätt som du anmäler dig till en tävling:

>> Anmälan till regelkurs tisdagen den 2/7 kl. 18.00-20.00

>> Anmälan till regelkurs torsdagen den 4/7 kl. 15.00-17.00