CHAMPAGNEGALOPPEN MED AVSLUTNINGSFEST

39 tappra kvinnor gav sig ut på golfbanan i regn och rusk för att genomföra Champagnegaloppen. Blåsten var inte att leka med och därför blev tävlingen bara över 9 hål och vanlig scramble och inga protester mot detta. Laget som tog hem första pris med 33 slag var Rosita Lif, Lena Axelsson och Gull-Britt Sjöström, Grattis, bra kämpat.

På avslutningsmiddagen i golfrestaurangen kom 45 förväntansfulla damer och minglet började med skumpa i glasverandan och stämningen var hög när vi satte oss till bords. Jonas med personal hade lagt ner ett stort arbeta för att få oss alla att trivas och maten, hjortinnanlår med tillbehör och dessert gick inte av för hackor. Stort Tack Jonas med personal, detta gjorde ni med bravur, alla jättenöjda! Vi ser framemot nästa säsong.

Kvällen flöt på och det var prisutdelningar och utmärkelser av diverse slag. Grattis till Kerstin Gudmundsson som tog hem segern i Matchspelet och Grattis till Barbro Hosch som tog hem segern i Matchspelets Andra chans.
 
Dagen efter vår fest spelade klubbens Skåneserielag i klass 3, C-klassen, finalspel på Bokskogen GK och kom på 5:e plats av 12 lag, Stort Grattis! Även Stort Tack till alla andra seriespelare över säsongen som har representerat S:t Arilds damer på olika banor i Skånelandet och kämpat tappert.

Stort Tack till Er alla som var med att Tacka Damkommitténs medlemmar och kansli-shop personalen för vårt säsongsarbete. Tack till Barbro Hosch som ordnar med alla City Gross kvitton och birdietävlingen med rekordmånga birdies i år. Även Tack till Eva Ottosson och Yvonne Tilly-Karlsson som efter moget övervägande bestämt sig för att lämna Damkommittén. Gun-Britt Klang och Anita Bohlin kommer nu in som nya funktionärer och Ni är hjärtligt Välkomna i vår Gemenskap!

Vintergolfen står nu för dörren och vi ses på klubben framöver. Damkommittén är redan igång med planeringsarbetet inför 2019 och vi hoppas att så många som möjligt svarar på vår enkla enkät som skickats ut i ett Nyhetsbrev. Hälsningar Damkommittén/Lotta C