Grönt Kort - Nybörjarutbildning

Grönt kort är första steget in i en gemenskap där hundratusentals människor med samma intresse motionerar och tävlar på den mest fantastiska av idrottsplatser, golfbanan!

Inför 2020 så har Svenska Golfförbundet tillsammans med tränarorganisationen PGA släppt en helt ny nybörjarutbildning. Med några enkla klick kan du kostnadsfritt registrera dig och starta din resa inom golfens underbara värd - DET HAR ALDRIG VARIT ENKLARE ATT BÖRJA SPELA GOLF ÄN VAD DET ÄR IDAG!

Genom att trycka på bannern "Vägar in i golfen" nedan kan du på Svenska Golfförbundets hemsida läsa mer om hur du på ett enkelt sätt går tillväga.NYBÖRJARKURS - GRÖNT KORT
S:t Arild Golfakdemi bedriver träningsverksamheten på både S:t Arild Golfklubb och Höganäs Golfklubb och erbjuder nybörjarkurser på båda anläggningarna. I den hektiska vardagen som vi lever i så tror vi på att skräddarsy privata kurser så den passar just dina tider. Kursen är över fyra timmar fördelat på åtta stycken 25 minuterslektioner. Priset inklusive allt är endast 2495 kr.

Vänligen kontakta S:t Arild Golfkademis nybörjaransvariga pro Isabella Ramsay för att boka din Gröna kort kurs. Du når Isabella på antingen isabella.ramsay@starild.se eller på 0703-71 82 70.

Varmt välkommen att börja din golfresa med oss på S:t Arild Golfakademi!