SM Mor och Dotter & Två generationer mixed den 9-10 juli 2019

Den 9-10 juli 2019 spelas SM Mor och Dotter & Två generationer mixed på S:t Arild Golfklubb. Vi är väldigt glada, stolta och laddade att stå värd för två deltävlingar under årets SM vecka.

Nedan följer lite matnyttig information och om du har några frågor eller behöver mer information om någonting så tveka inte att höra av er till oss på golf@starild.se eller 042-34 68 60.

SM Mor och Dotter
>> Länkt till tävlingsvillkor för Mor och Dotter
>> Startlista och resultat Mor och Dotter


SM Två generationer mixed
>> Länk till tävlingsvillkor för Två generationer mixed
>> Startlista och resultat Två generationer mixed 


I nedanstående PDF har vi sammanställt lite matnyttig information till alla deltagare inför ert besök på S:t Arild Golfklubb och SM 2019.

Boende under SM
Vi har ett nära samarbete med hotell, B&B, vandrarhem och campingar i närområdet. Klicka på länken nedan för att komma till våra rekommenderade boendelalternativ och se en karta hur dessa ligger i förhållande till S:t Arild. Klubben har även uppställningsplats för husvagnar och husbilar i anslutning till klubbhusområdet. Förbokning av uppställningsplats görs genom att receptionen på golf@starild.se eller 042-34 68 60.
>> Länk till rekommenderat boende


Inspelsvarv
Officiell och fri inspelsdag är måndagen den 8 juli. Banan är reserverad för inspel hela dagen. Bokning av inspelstid görs genom receptionen på 042-34 68 60. Det går även bra att spela in banan vid ett annat tillfälle fram till tävlingsdagen för 50% rabatt på aktuell greenfee. Bokning av en sådan inspelstid görs via Min Golf.