TÄVLING

S:t Arilds tävlingskommitté arrangerar tävlingar som passar alla åldrar och spelskicklighet. Tävlingsprogrammet har en trevlig blandning mellan singel- och partävlingar och vissa kopplade till kringaktivetiter och sociala arrangemang.

Precis som tidigare så har vi ett samarbete när det gäller klubbtävlingar med Mölle och Höganäs Golfklubb. Klicka på bilden till höger så finner du 2020 års gemensamma tävlingsprogram för våra tre klubbar. Förutsättningarna är att respektive klubbars medlemmar kan delta i klubbtävlingar på de andra klubbarna utan att erlägga greenfee.

Varmt välkommen till tävlingssäsongen 2020 - du finner alla S:t Arilds klubbtävlingar och länkar till mer information och anmälan genom att klicka här

 

SÖNDAGSGOLF

Söndagsgolfen är öppen för klubbens alla seniorspelare (damer och herrar 22+). Allt spel skall ha sin grund i golfen som social företeelse. Att träffas och umgås runt golfen och tävla när man så vill.

Varje söndag kommer att räknas som ett tillfälle och avslutas på densamma.

Det kommer att finnas två klasser att anmäla sig till. En tävlingsklass och en sällskapsklass (utan tävlingsmoment och avgiftsfri) Alla tillfällen kommer att läggas upp i GIT för bokning av starttider.

  • Första start är 10.00
  • För sällskapsklassens spel är hcp-justering frivillig
  • Tävlingsklassens spel är hcp-grundande enligt SGF:s regler
  • Allt spel sker från tee 54/49 (herr/dam). Är man ”supersenior” enligt SGF:s regler kan man välja tee 49/45 (herr/dam)
  • I tävlingsklassen utgår en avgift om 30 kronor (betalas kontant på plats) som odelat går till vinster i aktuell omgång.
  • Klasserna blandas vid lottning till spel men separeras för resultat.

 

Priser delas ut i tävlingsklassen för bästa resultat gällande:

  • Lägsta nettoscore på hål 1-9
  • Lägsta nettoscore på hål 10-18
  • Lägsta nettoscore för hål 1-18
  • Om det blir riktigt många i tävlingsklassen kan fler priser övervägas.


Anmälan via Min Golf inför varje tävling senast fredag 12.00

 

NYHET– löpnade eclectic

Nytt för i år är att vi kommer att införa en eclectictävling som kommer att löpa under hela säsongen. När man känner att man vill låsa ett resultat så skriver man in resultatet med bläck på eclecticlistan som sitter på anslagstavlan. Man får inte ändra sitt inskrivna eclecticresultat förrän under sista Söndagsgolfen för säsongen.

Det är nettoresultatet (slag) på hålet som man för in. Gör man tex par på ett hål där man har slag så för man in en nettobirdie. Vill man vara med i den löpande eclectictävlingen så anmäler man detta till tävlingsledningen och betalar 50 kr. Priser kommer sedan att delas ut under sista ordinarie Söndagsgolfen.

Varmt välkommen önskar Medlemskommittén S:t Arild genom tävlingsansvarig Kalle Boo