TÄVLING

S:t Arilds tävlingskommitté arrangerar tävlingar som passar alla åldrar och spelskicklighet. Tävlingsprogrammet har en trevlig blandning mellan singel- och partävlingar och vissa kopplade till kringaktivetiter och sociala arrangemang.

Precis som tidigare så har vi ett samarbete när det gäller klubbtävlingar med Mölle och Höganäs Golfklubb. Förutsättningarna är att respektive klubbars medlemmar kan delta i klubbtävlingar på de andra klubbarna utan att erlägga greenfee.

Under februari kommer 2021 års tävlingsprogram att publiceras här på hemsidan.

 


Söndagsgolfen

Söndagsgolfen är öppen för alla seniormedlemmar (damer och herrar i åldern 22+). Allt spel skall ha sin grund i golfen som social företeelse genom att träffas och umgås runt golfen och tävla när man så vill. Varje söndag kommer att räknas som ett tillfälle och avslutas på densamma.

Alla tillfällen kommer att läggas upp i GIT för bokning av starttider och anmälan görs som en vanlig tävling via Min Golf. Första start varierar lite från vecka till vecka beroende på andra bokningar.

Allt spel sker från tee 54/49 (herr/dam). Är man ”supersenior” enligt SGF:s regler kan man välja tee 49/45 (herr/dam

Priser delas ut i tävlingsklassen för bästa resultat gällande:

  • Lägsta nettoscore på hål 1-9
  • Lägsta nettoscore på hål 10-18
  • Lägsta nettoscore för hål 1-18
  • Om det blir riktigt många i tävlingsklassen kan fler priser övervägas.

Anmälan via Min Golf inför varje tävling senast fredag 12.00


Det finns även möjlighet att anmäla sig till Söndagsgolfens Eclectic-tävling som löper under hela säsongen.

När man känner att man vill låsa ett resultat så skriver man in resultatet med bläck på eclecticlistan som sitter på anslagstavlan. Man får inte ändra sitt inskrivna eclecticresultat förrän under sista Söndagsgolfen för säsongen. Det är nettoresultatet (slag) på hålet som man för in. Gör man tex par på ett hål där man har slag så för man in en nettobirdie. Vill man vara med i den löpande eclectictävlingen så anmäler man detta till tävlingsledningen och betalar 50 kr. Priser kommer sedan att delas ut under sista ordinarie Söndagsgolfen. Anmälan görs vid valfritt tillfälle på Söndagsgolfen till Kalle Boo.

Speldatum för Söndagsgolfen 2021 kommer att presenteras här under februari månad.

Varmt välkommen!