Ta nästa dos eller påbörja vaccinationen mot TBE den 12 juli


Många av er medlemmar passade på att vaccinera er mot TBE när Svea Vaccins Vaccinbuss var hos oss på klubben den 25 maj. Vi är nu väldigt glada att kunna meddela att de kommer att göra ett återbesök på klubben fredagen den 12 juli. Det kommer att finnas möjlighet för drop-in mellan kl 11:00-16:00 för vaccinationer mot TBE, bältros, hepatit och grundskydd. Detta är ett perfekt tillfälle för dig att enkelt och smidigt få dina vaccinationer på plats.

Den positiva responsen från deras tidigare besök gör att de återigen erbjuder er medlemmar samma fina paketerbjudande:

-10% rabatt på paketpriset för TBE + grundskydd
-10% rabatt på paketpriset för TBE + bältros

Du har även möjlighet att förhandsbeställa andra vacciner via deras formulär på och få dem levererade till bussen! Se också var de befinner sig runt om i nordvästra Skåne på: https://sveavaccin.se/vaccinbuss/