Grönt Kort - Nybörjarutbildning

Grönt kort är första steget in i en gemenskap där hundratusentals människor med samma intresse motionerar och tävlar på den mest fantastiska av idrottsplatser, golfbanan!

Inför 2020 så släppte Svenska Golfförbundet tillsammans med tränarorganisationen PGA en helt ny nybörjarutbildning. Med några enkla klick kan du kostnadsfritt registrera dig och starta din resa inom golfens underbara värd - DET HAR ALDRIG VARIT ENKLARE ATT BÖRJA SPELA GOLF ÄN VAD DET ÄR IDAG!

Genom att trycka på bannern "Börja spela golf" nedan kan du på Svenska Golfförbundets hemsida läsa mer om hur du på ett enkelt sätt går tillväga.NYBÖRJARKURS - GRÖNT KORT - PRIVAT

S:t Arild Golfakdemi bedriver träningsverksamheten på både S:t Arild Golfklubb och Höganäs Golfklubb och erbjuder nybörjarkurser på båda anläggningarna. I den hektiska vardagen som vi lever i så tror vi på att skräddarsy privata kurser så den passar just dina tider. Kursen fördelas på fem lektioner om 50 minuter. Priset för kursen är endast 2495 kr, praktisk teori samt utlåning av klubbor under kursens gång (om man vill och behöver)

Vänligen kontakta S:t Arild Golfkademis nybörjaransvariga pro Isabella Ramsay för att boka din Gröna kort kurs. Du når Isabella på antingen isabella.ramsay@starild.se eller på 0703-71 82 70.NYBÖRJARKURS - GRÖNT KORT - GRUPP

Vi erbjuder även kontinuerliga nybörjarkurser i grupp för 1995 kr. 

Nybörjarutbildningen vänder sig till dig som är helt ny inom golfen och vill börja spela. Här börjar vägen mot det Gröna kortet och utbildningen ger dig alla baskunskaper i golf som du behöver kunna för att spela på banan och allt sker efter dina förutsättningar.

Vi tränar intensivt tillsammans under tre helger och du lär dig grunderna i alla olika slag. Kursen innehåller både teori och praktik och du lär dig golfens vett och etikett samt spelets viktigaste regler för att kunna komma ut på banan.

I utbildningen som kostar endast 1995 kr ingår:

- 9 timmar praktik och teori.

- Träningsbollar under kursen.

- Lån av klubbor. Har du egna så kan du använda dessa.

- Tillgång till webbplatsen Grönt kort. På webbplatsen finns filmer, övningar och tester för
   att hjälpa dig komma vidare i din utbildning.


DATUM FÖR NÄSTA KURS:

30/4-1/5          
13:00-14:30    
Höganäs GK           
Pro: Johan Thunman Svensson


7/5-8/5            
13:00-14:30    
Höganäs GK           
Pro: Rodney Scott                     


14/5-15/5       
13:00-14:30    
S:t Arild GK            
Pro: Rodney Scott                     


Anmälan görs via mail till: isabella.ramsay@starild.se

 Vill du bli medlem efter din nybörjarutbildning så erhåller du 30% rabatt på årsavgiften när du har genomgått och betalat för en nybörjarkurs på S:t Arild Golfklubb inom de senaste 6 månaderna. Varmt välkommen att börja din golfresa med oss på S:t Arild Golfakademi!