Damernas Vårmöte 23/4 2014

Damernas golfsäsong inleddes med traditionsenligt Vårmöte på onsdagskvällen.

Ett drygt 70-tal damer hade hörsammat inbjudan och efter en stunds mingel med lottförsäljning och många kära återseenden blev det dags att slå sig ner i den festligt dukade restaurangen för att avnjuta en härlig vårsupé bestående av Confitterat anklår serverat med potatisblanquett, vårprimörer och rödvinssky. Till dessert bjöds på chokladbrownie med bär och vaniljvispad grädde samt kaffe.

Damkommitténs ordförande Lotta Carlström inledde med att hälsa alla välkomna och sommarens  välplanerade program med olika aktiviteter och tävlingsutbud delades ut.       För de olika seriespelen som pågår under sommaren kommer Inger Kullin Edström och Barbro Hosch att ansvara.

Ett uppskattat inslag under vårmötet är naturligtvis golfshoppens modevisning och med Peter och Madelén som trevliga konferencierer visades årets nya golfkollektion upp även i år. Som vanligt utlovades bra rabatt vid köp och tillströmningen till shopen var stor trots den något sena kvällen.

Med denna ”vårkväll” som kick-off och inspiration ser S:t Arilds damer nu fram emot en skön och framgångsrik sommarsäsong med start den 7maj.

Lillemor Ottermo

Kommentarer