Klart med ny krögare

Vi har den stora glädjen att meddela att vi idag har signerat avtal med en ny krögare! Det känns otroligt roligt och inspirerande att hälsa Hanna Jarnmark Hultqvist varmt välkommen till S:t Arild Golfklubb. Hanna skriver så här om sig själv och sin bakgrund:

Jag har jobbat som utbildad kock i 12 år men från det att jag var 13 år har jag jobbat inom restaurangbranschen och samlat på mig erfarenhet som kock, servitris, konditor, bagare, barista och sist men inte minst att vara egenföretagare. Jag driver nämligen Restaurang Bubblerian i Möllehässle och kommer fortsätta att göra det samtidigt som jag driver golfkrogen på S:t Arild.

Jag har jobbat med både husmanskost, a lá carte, bröllopsmiddagar och catering m.m. Något jag verkligen brinner för är bra och gärna lokala råvaror, enkel matlagning som är välarbetad. Jag älskar att baka, älskar att jobba med människor och se folk samlas över en god bit mat och dryck.

Jag fick äran att vara med i något som heter "Bondekalaset" förra året där jag fick presentera en 100% lokal rätt. Nu ser jag fram emot att förse er med det bästa jag kan, vällagad mat och väl utvalda drycker. Kanske blir det lite fokus på bubbel även här. Vem vet? 😉

Varmt välkomna! / Hanna J. Hultqvist med familj

Kommentarer