Ny ordförande i höst

Vem det blir vet ingen men Lars-Anders Ottosson har nu bestämt sig för att inte kandidera för ytterligare ett år. Faktum är att han innehaft posten längre än någon tidigare ordförande, ända sedan hösten 2007.

- ”När jag åtog mig uppdraget tänkte jag mig att stanna i fem år, i likhet med mina företrädare. När vi för några år sedan såg behovet att lägga om från medlemslån till spelrätter ville jag dock vara med och ta ansvar i den processen. - Nu är detta lyckosamt genomfört.

 

Vi har en god plattform för klubbens fortsatta utveckling, dvs, en sammantaget mycket bra anläggning, bra verksamhet och en finansiering som känns trygg. Knappt 10 spelrätter har bytt ägare sedan årskiftet och genomsnittspriset på dessa är 8050 kr, dvs något lägre än det nominella värdet men alls inte det prisras under den första tiden efter omläggningen som många hade befarat.

Därför känner jag att jag tryggt kan kan överlåta ordförandeklubban i andra händer och återigen få tid att kanske utveckla mitt eget golfspel”, summerar Lars-Anders.

 

Valberedningen, med ordföranden Johan Anderson i spetsen, sätter nu igång arbetet med att finna en kandidat till efterträdare. /pax

 

Kommentarer