S:t Arild Branschvinnare 2023

Vi kan med stolthet berätta att S:t Arild är den golfklubb i Sverige som har haft högst procentuell ökningen i omsättning och resultat i hela landet och därmed tilldelats titeln ÅRETS BRANSCHVINNARE 2023.


Peter Larsson, VD och Sportchef svarar på frågan varför det är just S:t Arild Golfklubb som har lyckats uppnå detta:


- ”Detta är frukten av hårt arbete och en tydlig strategi över längre tid. Vi har en styrelse som hela tiden vill utveckla anläggningen och satsa framåt. De senast åren har vi gjort stora investeringar i bland annat en akademi där vi kan bedriva träning året runt, vi har byggt två padelbanor, vi har byggt ut vår korthålsbana till en 18 hålsslinga och under den senaste vintern har vi bytt ut hela vår stamledning och byggt ut till dubbelradig fairwaybevattning samt installerat solceller på tre av våra fastigheter.

Styrelsen tydliga framtidsdriv tillsammans med en fantastisk personal och ideella medlemmars stora hjärta för klubben har lett till att folk söker sig till S:t Arild Golfklubb. Under pandemiåren 2020-2021 sökte sig hela 396 nybörjare, juniorer och nya medlemmar till klubben vilket är ett mycket fint kvitto på att vi levererar en bra produkt och en verksamhet som folk tycker om.

Vi lägger mycket fokus på idrotten golf och har en stor träningsverksamhet för både juniorer och vuxna med hela fem anställda PGA pros i verksamheten. Efter att ha arrangerat SM både 2019 och 2021 är det snart dags igen när vi vecka 29 står vi värd för LAG-SM Elitserien damer på S:t Arild.

Vi är otroligt stolta över denna utnämning och den ger oss ytterligare energi att fortsätta utveckla anläggningen och verksamheten”.  Om utnämningen:
Varje år utser Branschvinnare i Sverige AB i samarbete med Largest companies de företag som får utmärkelsen Branschvinnare baserat på föregående års bokslut. En Branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat. Företaget måste även visa ett positivt resultat. Snittet räknas fram en gång per år och baseras på samtliga företag inom den aktuella branschen. Branschindelningen är baserad på företagens SNI-kod*.

* SNI står för Svensk Näringsgrensindelning och bygger på EU:s standard, NACE Rev.2.

Kommentarer