Välkommen till Arildsveckan 2022

VÄLKOMMEN TILL ARILDSVECKAN 2022

Vår festliga och årligt återkommande Arildsvecka är snart här! Mellan den 8-17 juli anordnas tio events med en härlig blandning av roliga spelformer och sociala arrangemang. Prisborden för årets tävlingar är bättre än någonsin så vi hoppas att du har lust och möjlighet att vara med! 
 

FREDAGEN DEN 8 JULI - GRILLKVÄLL HOS PARADIS BY THE GREEN
Vi inleder festligheterna med en grillafton fredagen den 8 juli. Grillen är varm från 17:00 och för endast 185 kr kan du avnjuta en gedigen och härlig grillbuffé där det bla kommer att serveras mixsallad, rostade rotfrukter, medelhavsallad, hembakt bröd, marinerade champinjoner, grilltomater, potatisgratäng, rödvinssås och kryddsmör. På grillen kommer det bland annat finnas svensk pluma och lax. Allt avslutas med en läcker dessert.
>> Anmälan görs till Jonas på telefon: 0763-13 77 51
 

LÖRDAGEN DEN 9 JULI – NATIONELL DAMDAG
Dagen efter tjuvstartar årets Arildsvecka med vår mycket populära Nationella Damdag. Tävlingen spelas som en singeltävling i tre klasser med kanonstart 09.30. Det läckra kakbordet väntar efter hål 5 och 13 och stannar du kvar till prisutdelningen så är du med om utlottningen av en weekend med en Ford Mustang Mach-E från Ford Store Hedin Bil.
>> Klicka för mer information och anmälan via Min Golf
SÖNDAGEN DEN 10 JULI – PUTTNINGS KM
Ett nytt event för i år där klubbens bäste puttare ska koras! Alla medlemmar är varmt välkomna att ställa upp - ju fler desto roligare!
Samling och anmälan på plats vid puttinggreenen from 14.30, första start kl 15.00. Vid anmälan betalas startavgiften på 30 kr.
Klubbmästerskapet i puttning inleds med 18 håls kvalspel (utan hcp). Par per hål är 2, dvs totalt par är 36. Varje spelare håller tillsammans med sin medspelare koll på hur man ligger till i förhållande till par och rapporterar in det till tävlingsledare Tobias Eklund när man spelat klart.
Lottad startordning på hål ett, därefter går den som vunnit senaste hål först. Man spelar klart hålet innan spelpartner ”slår ut”.
Om man mot förmodan puttar bollen av green får den fritt placeras vid skärningspunkten, ett putterhuvud in på green (inga pliktslag).
Topp 16 går vidare till matchspel enligt seedning baserat på kvalresultat. Vid delning av 16:e plats sker utslagstävling till dess att det finns 16 spelare.
Det kommer sedan att spelas åttondelsfinal, kvartsfinal, semifinal, final samt match om tredjepris.
>> Anmälan på plats 14.30


MÅNDAGEN DEN 11 JULI – NORDIC WELLNESS TVÅ GENERATIONER
Denna populära tävling spelas som en tvåmanna greensome slaggolf i en klass. Tävlingen är även öppen för tre generationer, dvs att man även får lov att spela tillsammans med sitt barnbarn. Löpande start från 08.00.
>> Klicka för mer information och anmälan via Min Golf

TISDAGEN DEN 12 JULI – RESVÄSKAN
Här har du möjlighet att vinna fantastiska golfpaket från våra samarbetsklubbar; Hooks Herrgård, PGA Sweden National, Öijared Resort, Bjäre Golfklubb, Skyrup Golf & Hotell, Arilds Vingård, Kullagårdens Wärdshus, Isaberg Golfklubb, Trelleborg Golfklubb och Araslöv Golf & Resort. Det finns även många trevliga greenfeebiljetter och fina prylar från shopen i potten.
Tävlingen spelas som en tvåmanna bästboll poängbogey med kanonstart 09.00.
>> Klicka för mer information och anmälan via Min Golf
ONSDAGEN DEN 13 JULI – ICA KVANTUM SLAGET
Förutom en fristående greensome tävling med fina priser från ICA Kvantum i Höganäs så är det även årets andra kvaltävling till ICA Kvantum Cup, ett samarbete mellan ICA Kvantum Höganäs, S:t Arild, Mölle och Höganäs golfklubbar (läs mer på www.starild.se).
Det är löpande start från 08.00 och under hela dagen kommer det att finnas aktiviteter på innergården och på rangen med våra samarbetspartners. Förutom ett trevligt startkit så kommer ICA Kvantum att bjuda alla deltagare på tårta.
Innan den gemensamma prisutdelningen när alla har kommit in så kommer Kullabygdens symfoniorkester att spela och Otto Ramsay från Kullalamm kommer att köra en uppvisning i fårvallning på rangen. Stannar du kvar till prisutdelningen så är du med om utlottningen av en weekend med en Ford Mustang Mach-E från Ford Store Hedin Bil.
>> Klicka för mer information och anmälan via Min Golf
TORSDAGEN DEN 14 JULI – RUSTHÅLLAREN
Vår mångåriga tävlingssponsor och nära samarbetshotell Rusthållargården i Arild ställer även i år upp med ett fantastiskt prisbord i sin tvåmanna bästboll tävling Rusthållaren. Löpande start från 08.00.
>> Klicka för mer information och anmälan via Min Golf
FREDAGEN DEN 15 JULI – ARILDSLAGET BY PER I VIKEN
Även fredagens tävling sponsras av en mångårig samarbetspartner. Arildslaget by Per i Viken är en mycket populär singeltävling i fyra klasser där pristagarna får ta del av Per i Vikens läckra sortiment och smaker.
>> Klicka för mer information och anmälan via Min Golf
LÖRDAGEN DEN 16 JULI – KÖKSMÄSTAREN
Detta brukar vara en av veckans mest populära tävlingar eftersom den spelas med den roliga spelformen tvåmanna scramble och dessutom har ett gediget prisbord från vår golfkrog Paradis by the Green. Kanonstart 09:00.
>> Klicka för mer information och anmälan via Min Golf
SÖNDAGEN DEN 17 JULI – LILLA-KM
Arildsveckan avslutas traditionsenligt med klubbmästerskap på vår korthålsbana. Banan som alltid är superpreppad under Lilla-KM med dubbelklippta och vältade greener i kombination med riktigt tuffa pinnplaceringar är alltid en spännande och smått frustrerande utmaning för alla deltagare.
Tävlingen spelas över 54 hål (tre varv på vår korthålsbana). Två varv innan lunch och sedan seedning inför de avslutande 18 hålen. Tävlingen spelas som en open tävling utan hcp. Endast öppen för medlemmar i S:t Arild Golfklubb.
>> Klicka för mer information och anmälan via Min Golf
Passa även du med lite högre hcp på att vara med. De flesta tävlingar har flera klasser och är öppna för alla spelare med hcp.

Medlemmar i S:t Arild, Mölle och Höganäs betalar ingen greenfee utan endast startavgift.

Under de flesta tävlingar kommer även extra tävlingar att arrangeras med fina priser i potten.

Golfkrogen kommer givetvis att servera god lunch och trevliga bufféer under hela veckan. Se restaurangens hemsida för veckans meny: http://www.starild.se/se/golfkrog/dagens-lunch
 
Vi hoppas att du har lust och möjlighet att vara med under årets garanterat festliga och roliga Arildsvecka - varmt välkommen! 😊
 
 
 

Kommentarer