BLI MEDLEM PÅ S:T ARILD

Mitt i natursköna omgivningar med fin utsikt över Kullabygden och omringad av de välkända turistorterna Viken, Mölle, Skäret och Arild ligger en vacker 18-håls parkbana, rankad som en av de 50 bästa banorna i Sverige (Nr 42 Svensk Golf 2022). Banan håller hög internationell standard med erkänt bra kvalité och snabba greener.

S:t Arild Golfkrog erbjuder generösa öppettider och ett stort utbud med en härlig blandning av svensk husmanskost, klassiska golfrätter, goda mackor, korv och hembakad fika. Alla rätter erbjuds dessutom som take away.

I klubbhuset hittar ni en välsorterad Golfstore Flagship butik med ett stort urval kläder, skor, klubbor och tillbehör för ert golfspel. I anslutning till de stora övningsområdena finner ni S:t Arilds Golfakademis fem PGA pros och två studios för lektioner och custom-fitting och bredvid klubbhuset finner ni två nya padelbanor.

S:t Arild kan även ståta med en av Sveriges bästa korthålsbanor. Banan som har nio greener och 18 tees sköts lika omsorgsfullt och håller samma fina kvalité som 18-hålsbanan. Korthålsbanan är även öppen för pay and play vilket betyder att man inte behöver vara golfare för att få spela.

Vi kan stolt presentera att vi idag har drygt 1200 unika medlemmar. S:t Arild är en klubb som värnar om sina medlemmar och vi gör allt för att skapa förutsättningarna för att du ska trivas med vår anläggning och den verksamhet som vi erbjuder. Våra ideellt arbetande kommittéer och sektioner är fundamentet i den idrottsliga och sociala verksamheten på klubben och skapar en trivsam och härlig stämning bland våra medlemmar. Deras hårda arbete är oerhört värdefullt och helt avgörande för klubbens olika arrangemang, aktiviteter och tävlingar för både herrar, damer, seniorer och juniorer.

Vill du veta mer om vår anläggningen och våra medlemskap så tveka inte att höra av dig till klubbens VD och Sportchef Peter Larsson på antingen 042-400 98 81 eller peter.larsson@starild.se . Peter visar dig gärna runt och berättar mer om allt vad vi har att erbjuda! 

Varmt välkommen till S:t Arilds Golfklubb!

>> Hitta det medlemskap som passar dig bäst här

>> Läs mer om spelrätter här

>> Ansök om medlemskap här