Olles gubbagolf

Är du 60+, har ditt handikapp gått upp över 16 men är under 54, du vill tävla under trevliga former och du gillar gott kamratskap, då är säkert Olles gubbagolf är något för dig.

Olles gubbagolf har pågått i cirka 20 år. Den grundades av Olle Magnusson på S:t Arild, tillsammans med några eldsjälar och omfattade ett mindre antal klubbar i Kullabygdens närhet från Båstad i norr till Landskrona i söder. Idag är vi 11 lag som spelar. Alla klubbar är värdar en gång under säsongen. Lagen består av 8 spelare, de 5 bästa nettoresultaten räknas och prisutdelning och lunch sker, om inte Corona förhindrar kanonstart, efteråt. Greenfee är satt till 300 kr, prispengar på 50 kr tillkommer.

Tävlingen sker enligt fastställt program och alltid på torsdagar, laget anmäls på söndagen innan. Principen för uttagning är, att så många som möjligt, som vill och kan, skall få vara med åtminstone en gång per säsong. Vi kollar lite på formtoppar också. Anmäl ditt intresse till Anders eller Jacob, så kommer du med på bruttolistan.

För mer info kontakta lagledare:
Anders Edlind                             
070-516 10 68                             
lenaoanders@gmail.com

eller vice lagledare:
Jacob Bjerkefeldt                      
070-335 31 30                             
jacob.bjerkefeldt@icloud.com