MEDLEMSKOMMITTÈN

Medlemskommittén ska företräda och skapa trevliga, givande och utvecklande aktiviteter för alla medlemmar, herrar som damer 22+.

Syftet är framförallt att skapa aktiviteter för alla de medlemmar som arbetar eller studerar och inte har möjlighet att deltaga på de aktiviteter som arrangeras av Herrseniorsektionen och Damsektionen men även ta hand om nya medlemmar och nybörjare så att de snabbt och trivsamt kommer in i våra olika verksamheter.

Medlemskommittén kommer att jobba nära övriga kommittéer, med klubbens VD och Sportchef samt klubbens pros och skapa kompletterande aktiviteter till redan befintliga verksamheter. 

Medlemskommittén kommer att jobba med nedanstående frågor och utveckla den berömda ”S:t Arild andan”:

- Arrangera sociala aktiviteter tex; utflykter, vinprovning, bowling, m.m
- Leda och samordna klubbens vinterutbildningar
- Vara delaktig i nyrekrytering av medlemmar (tex festivaler, mässor, julskyltning)
- Genomföra Fadderverksamhet för nya medlemmar, nybörjare och juniorer.
- Arrangera spel för ensamstående och de utan spelpartner med tyngdpunkt på den sociala verksamheten och att få in dem i klubben. 


På undersidorna i menyn ovan och till höger kan du läsa mer om kommande medlemsevent, SÖNDAGSGOLFEN, AFTERWORKGOLFEN, FADDERGOLFEN och få kontakt med Medlemskommitténs medlemmar om du har några frågor eller om du kanske vill hjälpa till inom klubbens olika verksamheter.