S:T ARILDS MATCHMÄSTERSKAP


TÄVLINGSBESTÄMMELSER 2023

Totalt 32 deltagare. Varje spelare lottats in i en grupp med fyra spelare (åtta grupper) Går att utöka antingen antal grupper eller antal i grupperna vid större intresse. Alla möter alla i gruppen och man får en poäng för seger.

1:an i varje grupp går vidare till slutspel. På detta sätt får alla deltagare spela minst tre matcher och man blir inte utslagen direkt vid en förlust i gruppspelet.

Vid samma totalpoäng i gruppspelet mellan två spelare så tillämpas inbördes möte för placering.

Man får lov att spela sin match på valfri 18-håls bana. Spelarna som möts kommer överens om tid och plats. Spelaren till vänster i listan ansvarar för att ta kontakt och spelas inom utsatt tid.

Som spelare väljer man själv vilken tee man vill spela från och man erhåller slag efter slopetabellen.

Startavgiften är 150 kr som går vidare till priser för placeringarna 1-4. Startavgiften betalades vid anmälan på Min Golf.

Alla matcher måste avgöras och kan inte delas. Är spelarna lika efter 18 så blir det särspel. Vi ser helst att särspelet sker från hål 1 men det går även att avgöra matchen på tex korthålsbanan (hålen på korthålsbanan har också hcp-index).

DEADLINE FÖR MATCHERNA

Alla gruppspelsmatcher ska avgöras under april-juni månad.

Spelaren till vänster i listan ansvarar för att ta kontakt och spelas inom utsatt tid.

Resultatet i genomförd match förs upp på anslagstavlan i klubbhuset.

Vinnarna i varje grupp går till ett slutspel enligt principen matchstege med direkt utslagning. Vinnaren i grupp 1 möter sedan vinnaren i grupp 2. Vinnaren i grupp 3 möter vinnaren i grupp 4. Vinnaren i grupp 5 möter vinnaren i grupp 6. Vinnaren i grupp 7 möter vinnaren i grupp 8. Slutspelsmatcherna ska avgöras under augusti månad.

Final och match om tredjepris spelas samma dag som Strand Hotel Open den 24 september.

Medlemskommitténs Göran Ylvander är ansvarig för tävlingen och har du några frågor så tveka inte att höra av dig till Göran på goran.k@bahnhof.se

Stort lycka till och ha kul!!! 😊


ANMÄLAN

Anmälan görs via Min Golf senast den 9 april 2023.

>> KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA DIREKT ANMÄLAN


GRUPPINDELNING, MATCHPROGRAM OCH KONTAKTUPPGIFTER

Publiceras här på hemsidan och skickas ut till alla deltagare när anmälningstiden har gått ut.