Bli medlem 2024 nu och spela fritt resten av säsongen


Vi erbjuder ett begränsat antal prova på medlemskap inför 2024. Säkra din plats redan nu och spela fritt resten av 2023 på båda våra banor.

Du kan bli prova på medlem på S:t Arild under ett år till ordinarie årsavgift utan några tillägg och utan att behöva förvärva en spelrätt. Prova på medlemskapet gäller alla medlemskategorier och du erhåller du samma medlemsförmåner som ordinarie medlem gör under respektive medlemskategori. Prova på medlemskapet erbjuds under förutsättning att det finns tillgängliga spelrätter. 

>> Läs mer om våra olika medlemsformer 

Är du intresserad av att bli medlem eller har några frågor så tveka inte att höra av dig till golf@starild.se eller 042-34 68 60.

S:t Arild Golfklubb – en anläggning där DIN GOLF ÄR VÅR PASSION!

Mitt i natursköna omgivningar med fin utsikt över Kullabygden och omringad av de välkända turistorterna Viken, Mölle, Skäret och Arild ligger en vacker 18-håls parkbana, rankad som en av de 50 bästa banorna i Sverige (Nr 42 Svensk Golf 2022). Banan håller hög internationell standard med erkänt bra kvalité och snabba greener.

Jarnmark’s Golf & Gastro erbjuder generösa öppettider och ett stort utbud med en härlig blandning av svensk husmanskost, klassiska golfrätter, goda mackor, korv och hembakad fika. Alla rätter erbjuds dessutom som take away.

I klubbhuset hittar ni en välsorterad Golfstore Flagship butik med ett stort urval kläder, skor, klubbor och tillbehör för ert golfspel. I anslutning till de stora övningsområdena finner ni S:t Arilds Golfakademis fem PGA pros och två studios för lektioner och custom-fitting och bredvid klubbhuset finner ni två nya padelbanor.

S:t Arild kan även ståta med en av Sveriges bästa korthålsbanor. Banan som har nio greener och 18 tees sköts lika omsorgsfullt och håller samma fina kvalité som 18-hålsbanan. Korthålsbanan är även öppen för pay and play vilket betyder att man inte behöver vara golfare för att få spela.

S:t Arild är en klubb som värnar om sina medlemmar och vi gör allt för att skapa förutsättningarna för att du ska trivas med vår anläggning och den verksamhet som vi erbjuder. Våra ideellt arbetande kommittéer och sektioner är fundamentet i den idrottsliga och sociala verksamheten på klubben och skapar en trivsam och härlig stämning bland våra medlemmar. Deras hårda arbete är oerhört värdefullt och helt avgörande för klubbens olika arrangemang, aktiviteter och tävlingar för både herrar, damer, seniorer och juniorer.

2019 stod vi värd för SM Två Generationer, 2021 för JUNIOR-SM och 2023 för LAG-SM elitserien damer. Vi utvecklar hela tiden vår anläggning och inför säsongen 2023 så investerade vi i ny bevattningsanläggning och dubbelradig fairwaybevattning. 

Vill du veta mer om vår anläggningen och våra medlemskap så tveka inte att höra av dig på antingen golf@starild.se eller 042-34 68 60.

Varmt välkommen till S:t Arilds Golfklubb!