Partner med S:t Arild Golfklubb

Vi har mycket förmånliga paket och erbjudanden till dig som företagare som vill använda S:t Arild Golfklubbs härliga anläggning för representation, nätverkande och exponering av ert varumärke. 

För att göra det så flexibelt som möjligt så har vi delat upp våra erbjudanden så att du som partner kan bygga ihop precis det som ni önskar och är relevant för just ert företag. Som partner till S:t Arild Golfklubb ges ni dessutom möjlighet att köpa en rad företagsprodukter till specialpriser.

Är du intresserad av att bli partner med S:t Arild Golfklubb så vänligen kontakta VD och Sportchef Peter Larsson på peter.larsson@starild.se eller 0708-58 42 27.

Peter kommer gärna och besöker er eller bjuder hit er för en lunch och rundvisning där han berätta mer om våra erbjudanden.


Företagsgolf på S:t Arild Golfklubb

Låt oss ta hand om hela ditt företagsarrangemang så att du kan fokusera på det viktigast – dina kunder!

På S:t Arild tar vi hand om allt från början till slut med anmälningar, lottning, startlistor, incheckning och genomförande. Varje spelare får ett startkit från klubben och i vårt standardpaket för företagsgolf ingår greenfee, kanonstart, startkit, banguide, vagnhyra, rangebollar, två extratävlingar under rundan, tävlingsadministration, frukost och lunch.

Vill du veta mer och få en offert så vänligen kontakta klubbens VD och Sportchef Peter Larsson på peter.larsson@starild.se.

Varmt välkommen!

Våra partners

Nätverka med några av Skånes bästa företagare

Genom ett unikt samarbete mellan fem golfanläggningar med bra renommé vidgar vi kontakterna för företagen i vår region och tillsammans bygger vi ett nätverk över kommungränserna. Fokus ligger på relationer, gemenskap, affärsmöjligheter samt att skapa mervärde för våra företag. 

Anmäl intresse här!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Välj ett eller flera nedan