Spela en av Sveriges 50 bästa golfbanor!

Vår vackra 18-hålsbana bjuder på inspirerande golf för alla spelare i en härlig och rogivande miljö. Naturen och den välskötta banan tillsammans med vindar från havet gör banan till en upplevelse både för naturälskaren och den som vill ha utmaningar. Du kryssar fram mellan knevlar och trädholmar där inget hål är det andra likt. 

S:t Arild är rankad 42:a i Sverige, och har med flera prestigefyllda värdskap för tävlingar fått en fin bekräftelse på att golfbanan håller hög kvalitet.

Längd:4500 – 6300 meter
Typ:Parkbana
Par:72
Hål:18
Tees:5

En rolig korthålsbana av hög kvalitet

Vill du vässa ditt närspel och är trött på att slå boll efter boll på rangen så ska du testa vår magnifika korthålsbana. Banan håller samma kvalité som 18-hålsbanan. Hit är alla välkomna, erfarna golfare som vill vässa sitt närspel liksom familjer och kompisgäng som bara vill ha en rolig aktivitet tillsammans.

Banan är öppen för pay & play vilket gör att man inte behöver vara medlem eller ha grönt kort för att spela på banan. Klubbor går att låna gratis i shopen.

Typ:Parkbana
Hål:9 hål / 18 tees
Längder:45-85 meter per hål
Säsong:Öppen årent runt vid frostfritt

Starttider för Stora Banan

Allt inför golfrundan

Bläddra bland hålen genom att swipa till höger.

Greenfee (18-hålsbanan)
seniorer
Mån-torsFre-sön
Öppning – 24 mars395 kr445 kr
25 mars – 28 april545 kr595 kr
29 april – 29 september795 kr845 kr
30 september – 3 november 545 kr595 kr
4 november – stängning395 kr445 kr

*Gäst till medlem erhåller 30% rabatt på ordinarie greenfee.
*Vid spel efter 15:00 så erhåller gäst 30% rabatt på ordinarie greenfee.
*Juniorer erhåller 50% rabatt på ordinarie greenfee.

Vid erläggande av greenfee på 18-hålsbanan så ingår även fritt spel på korthålsbanan samma dag.

Introduktionskort

S:t Arild välkomnar dig som är innehavare av något av följande introduktionskort och erbjuder fritt spel* en gång per år.

 • SGF Nordic Golf Union
 • GAF Golf Administratörernas Förening
 • SGA Swedish Greenkeepers Association
 • PGA Professional Golfers Association
 • SGF Utmärkelser som guld, elit, silver

* En förutsättning för fritt eller rabatterat spel med introduktionskort är att innehavaren i god tid föranmäler sitt besök till shop och reception på golf@starild.se

>> SGF policy för frikort

Gästkort

Om du har en giltig greenfeebiljett så är du varmt välkommen att använda den och ingen föranmälan krävs. Klicka på länken nedan för att se vilka greenfeebiljetter som tillåts under förutsättning att giltighetsdatumet fortfarande gäller.

Greenfee (korthålsbana)Junior (0-21 år)Senior (+22 år)
Heldag125:-250:-
Säsongskort1250:-2500:-

Årskortet tecknas i shop och reception.

Vid erläggande av greenfee på 18-hålsbanan så ingår även fritt spel på korthålsbanan samma dag.

Hela åretAlla dagar
Höganäs50%
Hela året (ej juli)Alla dagar
Mölle50%
Allerum30%
Hela året (ej juli)Mån-fre
Bjäre450 kr
Ängelholm450 kr
Torekov450 kr
Skogaby450 kr
Hela året (ej juli)Mån-freHelger efter 15.00
Vasatorp (alla banor förutom Västra 9:an)30%30%
Rya30%30%
Landskrona30%30%
Söderåsen30%30%

Greenfeerabatterna ovan gäller på ordinarie greenfee och inte på redan rabatterade priser.

Juniorer (0-21 år) från samarbetsklubbar erhåller 50% rabatt på aktuellt seniorpris.
Juniorer från Höganäs som är med i juniorträningen spelar fritt på S:t Arild.
Juniorer från Mölle spelar fritt hela året på Stora banan. På korthålsbanan gäller ordinarie greenfee för Mölles medlemmar, både juniorer och seniorer.

Sydpoolen 2024
S:t Arild är med i Sydpoolen under vardagar men ej i juli månad. Medlemmar från klubbar som ingår i Sydpoolen erhåller 25% rabatt på ordinarie greenfee på Stora banan.

Deltagande klubbar i Sydpoolen 2024

Greenfeebiljetter

Om du har en giltig greenfeebiljett så är du varmt välkommen att använda den och ingen föranmälan krävs. Klicka på länken nedan för att se vilka greenfeebiljetter som tillåts under förutsättning att giltighetsdatumet fortfarande gäller.

Introduktionskort

S:t Arild välkomnar dig som är innehavare av något av följande introduktionskort och erbjuder fritt spel* en gång per år:

 • SGF Nordic Golf Union
 • GAF Golf Administratörernas Förening
 • SGA Swedish Greenkeepers Association
 • PGA Professional Golfers Association
 • SGF Utmärkelser som guld, elit, silver

* En förutsättning för fritt eller rabatterat spel med introduktionskort är att innehavaren i god tid föranmäler sitt besök till shop och reception på golf@starild.se

Vår serviceintriktade personal kommer att göra allt för att ditt besök och din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Vår målsättning är att du ska lämna S:t Arild med ett leende och ett sug att snart komma tillbaka igen!

 • Anmäl din ankomst – digitalt eller i receptionen
  Senast 20 minuter före bokad starttid måste alla spelare ankomst registrera sig. Detta görs antingen i receptionen, golfterminalen i foajén eller digitalt via någon av de bokningsappar som finns att ladda ner. Ej ankomstregistrerad rond räknas som ”no show” och debiteras, läs mer nedan.
 • Sammanslagning av bollar: Receptionen äger rätt, när det är högt tryck, att sätta ihop 2-bollar till 4-bollar för att frigöra tider och skapa ett jämnare flyt på banan. Vi flyttar aldrig till en tidigare tid och aldrig mer än 20 minuter utan att meddela. 
 • Förhinder: Avboka minst två timmar innan starttid via Min Golf eller i receptionen.
 • No Show: Avbokning av starttid skall ske senast två timmar innan start om spelaren avser att inte utnyttja den, annars debiteras och faktureras varje medlem 200:- och gäst full greenfee. Spelaren är själv ansvarig för att bokningen avbokas i tid via receptionen eller via Min Golf.
 • Avbokningsregler grupper större än 10 personer
  7 dagar innan ingen avgift
  6 dagar innan 25% av ord. greenfee per person
  3 dagar innan 50% av ord. greenfee per person
  Samma dag 75% av ord. greenfee per person
 • Öppettider: Se skylt vid entrén eller på startsidan
 • Bokning: Starttider är möjliga att boka under hela det innestående året via receptionen eller Min Golf. Fullvärdiga medlemmar kan ha upp till sex samtidiga bokningar i systemet. Vardagsmedlemmar och helgmedlemmar kan ha tre stycken. Förfrågningar för grupper mailas till reception på golf@starild.se
 • Greenfeebetalning: Ska erläggas före spel och incheckningen görs i vår shop och reception. Vid spel utanför våra öppettider erläggs greenfee antingen kontant i greenfeeinkastet eller genom att Swisha till 123 56 26 650.
 • Golfspelet: Banarbete äger alltid företräde. Om banarbetare finns inom räckhåll, visa att du är redo och invänta klartecken innan du slår. Provsvinga aldrig i riktning mot banarbetare eller andra spelare. Partier som inte håller sin plats på banan är skyldiga att omedelbart släppa igenom bakomvarande parti. Snabbare partier ska alltid släppas igenom oavsett hur många de är. Vid letande efter boll ska bakomvarande parti vinkas fram efter 30 sekunder om bollen inte återfunnits. Den som har lägst handicap i spelpartiet ansvarar för att deltagarna iakttar golfvett/säkerhet och att spelet inte onödigt fördröjs. Dessa enkla golfvettsprinciper gäller alla.
 • Omsorg om banan: Alla spelare förväntas visa omsorg om banan och alltid laga sitt nedslagsmärke på green. Uppslagna torvor ska återplaceras och trampas till. Detta för att banan ska vara i fint skick även när du besöker oss nästa gång.
 • Boende: Vi erbjuder förmånliga golfpaket inkl. boende via flera samarbetshotell >> läs mer . Vi har även platser för husvagn/husbil som bokas i förväg genom shop och reception.
 • Hundar: Det är tillåtet att ha med sig hund i koppel på vår anläggning och under sällskapsspel på båda våra banor. Hunden måste kunna medverka utan att störa andra spelare och att den som har hund med sig plockar upp efter hunden ser vi som en självklarhet. Om någon i bollen inte vill att hunden ska medfölja så får den som har med sig hund backa och boka in sig på annan tid.
 • Klädsel: Vi har en enkel filosofi när det gäller ”dresscode”; kläderna ska vara hela och rena. Spel med bar överkropp är ej tillåtet.
 • Avbruten rond: Om du tvingas avbryta din rond pga åska eller kraftigt regn och vi öppnar banan för spel igen efter avbrottet så betalar vi inte tillbaka några pengar.
 • Frost och dimma: Vid frost och dimma förskjuts samtliga tider. Receptionspersonalen meddelar när det är ok att spela. Vi gör vårt bästa för att förutse frosten och blockerar då tider för att minska risken för förskjutning av bokade tider.
UthyrningsprodukterKostnad
Golfbil 18-hål Gäst utan läkarintyg   495:-
Golfbil 18-hål Gäst med läkarintyg395:-
Golfbil 18-hål Medlem utan läkarintyg 395:-
Golfbil 18-hål Medlem med läkarintyg 250:-
Hyrvagn/dag     70:-
Elvagn 18-hål150:-
Driving range

På S:t Arild har vi en stor driving range med 28 utslagsplatser varav åtta under tak. Rangen ligger i anslutning till klubbhus-området och här finner du även vår toppmoderna golfakademi med två studios för lektioner och custom-fitting året runt. 

Vi har grästee på rangen under större delen av säsongen och du slår på riktiga Titleist Tour Practice bollar mot tydliga skyltar och mål.

I bollmaskinen kan du betala med betalkort, Apple Pay eller Google Pay, Swish eller via GolfMore appen.

FÅ BONUS PÅ DINA KÖP

Vi rekommenderar att ladda ner GolfMore appen och fylla på ditt bollkonto genom appen eftersom det ger dig bonuspengar att nyttja.

Priser för påfyllning via GolfMore appen:
200 kr + 20 kr bonus (10%)
500 kr + 100 kr bonus (20%)
1000 kr + 300 kr bonus (30%)
2000 kr + 800 kr bonus (40%)

Priser vid betalning med betalkort eller Swish direkt i maskinen:
20 bollar – 25 kr
40 bollar – 40 kr
60 bollar – 55 kr

Vänligen observera att rangen stänger kl 18.00 varje onsdag för rensning och klippning. Öppnar igen torsdag morgon. Det går att ta ut bollar ur maskinen fram till 17.30.

Rymliga träningsområden med bra kvalité

Utveckla din golf på våra utmärkta träningsområden:

 • Puttinggreener: Träna på någon av våra tre puttinggreener
 • Närspelsområden: Träna ditt korta spel och dina bunkerslag på våra två närspelsområden.
 • Driving range: Titleist driving range med 28 utslagsplatser, varav åtta under tak.
 • Korthålsbana: Spela på vår 18-håls korthålsbana.

Alla är välkomna att använda våra träningsområden, även gäster. Vänligen observera att egna bollar ska användas på våra övningsområden.

En tur över ängarna.

Mitt i Kullabygdens natursköna omgivningar ligger S:t Arild Golfklubb, en vacker 18-håls parkbana som är rankad som en av de 50 bästa banorna i Sverige.