Vi utökar med fler platser till Cypern


Varje vår och höst arrangerar vi golfresor och golfskolor utomlands. 2024 års höstresa går till fantastiska Korineum Resort på Cypern. Till vår stora glädje så var resan fullbokad men nu har vi fått tag i fler flygstolar och öppnar upp för ytterligare sex platser!

Vi har varit på Korineum Resort tidigare och väljer att återvända eftersom anläggningen verkligen lever upp till alla våra krav och förväntningar på boende, mat, kvalité och spelupplevelse. Att det sedan är fantastiska vyer över medelhavet och ett solsäkert område gjorde valet att återvända ännu enklare.

Höstens resa är en spelresa med fokus på det sociala, spelstrategi och många roliga tävlingar. Vi kommer att spela med alla under veckan och givetvis finns vi på plats på övningsområdena för att hjälpa till med tekniken även om inte fokus på höstresan är en traditionell golfskola.

Hoppas du har lust och möjlighet att följa med på denna garanterat trevliga resa! 😊